Δ/Σ ΕλλάδαΔυτική ΕλλάδαΤοπικές Είδησης

Συλλυπητήρια για την απώλεια του πρώην Δήμαρχου Κάτω Αχαΐας Διονύση Γκοτσούλια

Θλίψη σκόρπισε στην Αχαΐα η είδηση του θανάτου του πρώην Δήμαρχου Κάτω Αχαΐας Διονύση Γκοτσούλια.

Διετέλεσε Δήμαρχος Κάτω Αχαΐας από το 1995 έως το 2010.

Η ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας εξέφρασε τα συλλυπητήριά της για τον θάνατο του Διονύση Γκοτσούλια. Αναλυτικά:

Μεγάλη θλίψη σκόρπισε η είδηση ότι έφυγε από την ζωή ο Διονύσης Γκοτσούλιας, πρώην Δήμαρχος της Κάτω Αχαΐας, στον Πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ της Π.Ε.Δ.Δ.Ε. αλλά και σε όλους τους Δημάρχους και τους Αιρετούς της Δυτικής Ελλάδας, καθώς και στην τοπική κοινωνία. Στο πρόσωπο του αγαπητού σε όλους “Σάκη“ έβλεπαν όλοι έναν οραματιστή και επιτυχημένο Δήμαρχο του οποίου η επιμονή, η σκληρή δουλειά, η πίστη στο καθήκον, η αγάπη στον τόπο του συνέβαλαν στο να μεταμορφωθεί σε μια σύγχρονη περιοχή ο Δήμος της Κάτω Αχαΐας.

Επιπλέον την περίοδο της δημαρχιακής θητείας του συμμετείχε ενεργά στα επιτελικά όργανα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων (Τ.Ε.Δ.Κ) Ν. Αχαΐας για τα έτη 1999-2010 και την περίοδο 2007-2010 διετέλεσε μέλος της Επιτροπής Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδος (Κ.Ε.Δ.Κ.Ε).

Το ΔΣ εκφράζει τα θερμά του “συλλυπητήρια “ στην οικογένεια του και αποφάσισε στην μνήμη του να κατατεθεί στεφάνι και να διατεθεί χρηματικό ποσό σε ίδρυμα της περιοχής μας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button