ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Συγκίνηση στο Ατσαλένιο με τον μικρό Γιαννάκη, τον Νικήτα και τον Ευθύμη

Ξεχωριστή ήταν η χθες στο Ατσαλένιο η στιγμής της τιμητικής βράβευσης στον μικρό φίλαθλο Γιάννη Παπαστεφανάκη, που αποτελεί το παράδειγμα για όλους τους Έλληνες φιλάθλους, που τιμήθηκε μαζί με τον αδερφό του Ευθύμη αλλά και τον μικρό μαχητή της ζωής, τον Νικήτα Αστρινάκη (εγγονός του Παύλου Ροδίτη).

Ο μικρός Γιαννάκης και η οικογένειά του ήταν οι επίσημοι προσκεκλημένοι του ΠΟΑ και του Γιώργου Μιμίκου για την παρουσίαση του βιβλίου, στέλνοντας το μήνυμα μέσα από την παρουσία τους ότι το ποδόσφαιρο μπορεί μόνο να ενώσει, να δώσει χαρά αλλά και δύναμη σε νέα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Νωρίτερα, ο Γιαννάκης μαζί με τον πατέρα του συνομίλησαν με τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΣΗ, Γιώργο-Πλούταρχο Κουτεντάκη, με τον οποίο γνωρίστηκαν πρόσφατα στην Θεσσαλονίκη, ενώ τους συνδέουν κοινή δεσμοί με τον Μάκη Γκαγκάτση.

Ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου κ. Νίκος Συριγωνάκης τους έδωσε φανέλες του ΠΟΑ με τα ονόματά τους, ενώ η πιο συγκινητική στιγμή ήταν όταν ο μικρός Νικήτας δώρισε στον Γιαννάκη μια γνήσια φανέλα του τεράστιου Βασίλη Χατζηπαναγή, που του την είχε δώσει ο ίδιος ο «Βάσια» και την είχε ως κειμήλιο!

giannakis

Επίσης ο Νικήτας Αστρινάκης του έδωσε το ηλεκτρονικό βιβλίο «Δέντρο της Ισότητας» από την Περιφέρεια Κρήτης και ακόμα ένα δώρο φτιαγμένο από τα παιδιά του ιδρύματος του Αγίου Σπυρίδωνα. Πριν αποχωριστούν του ευχήθηκε καλή επιτυχία για την επέμβαση ζωής που θα κάνει τον Σεπτέμβριο στην Αμερική.

 

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button