ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Στον Ηρόδοτο ο Νίκος Λουμπάκης… ξυπνώντας μνήμες πρωταθλήματος!

Το 2021 ο Νίκος Λουμπάκης είχε χαρίσει με δικό του γκολ στο ντέρμπι τίτλου με τον ΑΟΑΝ το πρωτάθλημα στον Ηρόδοτο και μετά από τρία χρόνια θα φορέσει ξανά την κυανόλευκη φανέλα!

Μετά την παρουσία του στο Ατσαλένιο, ο 32χρονος αμυντικός θα παίξει και πάλι στην Νέα Αλικαρνασσό και ο Ηρόδοτος ανακοίνωσε την μεταγραφή του, σε μια ημέρα με… επιστροφές, αφού νωρίτερα είχε ανακοινωθεί και ο Γιώργος Καργιωτάκης:

«Επιστρέφει ξανά στη Νέα Αλικαρνασσό όπου αγάπησε και αγαπήθηκε πολύ ο πολύπειρος δυναμικός κεντρικός αμυντικός. Έγραψε ιστορία, έχτισε σχέση ζωής με τον Ηρόδοτο και γυρίζει στην οικογένειά του ο Νίκος Λουμπάκης! Μια επιστροφή καρδιάς! Ποιος μπορεί να ξεχάσει το γκολ – πρωτάθλημα με καρφωτή κεφαλιά του Νικόλα από το κόρνερ του Κοιλιάρα στο φινάλε με τον ΑΟΑΝ, την πιο σημαντική στιγμή της καριέρας του όπως είχε αναφέρει ο ίδιος. Νίκο Λουμπάκη καλωσόρισες και πάλι στο σπίτι σου! Καλή χρονιά με υγεία και να ζήσουμε και πάλι αξέχαστες στιγμές όπως τότε».

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

O Νίκος Λουμπάκης γεννήθηκε στις 04 Νοεμβρίου 1992, έχει ύψος 1.82μ. και αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας. Είναι παίκτης με τεράστια εμπειρία που θα δώσει σπουδαίες λύσεις στα μετόπισθεν. Εκτός από πρωταθλητής με τον Ηρόδοτο στη Γ’ Εθνική της μέτρησε αρκετές συμμετοχές με τον σύλλογο την επόμενη χρονιά στη Super League 2 (2021 – 2022)! Ο έμπειρος στόπερ που ξεκίνησε από μικρός στον Εργοτέλη στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε Ρούβα, ΠΑΟ Κρουσώνα (το 2014), ΑΟ Τυμπακίου, Γιούχτα, Επισκοπή, ΑΕ Μυλοποτάμου, Πόρο, Αναγέννηση Ιεράπετρας, ενώ τα τρία τελευταία χρόνια ήταν βασικό στέλεχος του ΠΟΑ κατακτώντας το πρωτάθλημα στην Α1 ΕΠΣΗ και συμβάλλοντας σημαντικά και στη Γ’ Εθνική. Έχει σηκώσει συνεχόμενα πρωταθλήματα με Ηρόδοτο αλλά και προηγουμένως με Επισκοπή, ΑΕ Μυλοποτάμου και Αναγέννηση Ιεράπετρας».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button