Κεντρική ΜακεδονίαΜακεδονίαΤοπικές Είδησης

Στις φλόγες διαμέρισμα στις Συκιές (VIDEO)

  Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για τη φωτιά που ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι, λίγο πριν τα διόδια Ωραιοκάστρου.   Καίγονται ξερά χόρτα ενώ δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας καθώς η φωτιά βρίσκεται υπό έλεγχο. Σε εξέλιξη η επιχείρηση κατάσβεσης.

  Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Αθηνών.   Συγκεκριμένα, τρία οχήματα συγκρούστηκαν λίγο πριν τα διόδια των Μαλγάρων, στο ρεύμα προς Αθήνα.   Από τη σύγκρουση δεν αναφέρθηκε τραυματισμός παρά, μόνον υλικές ζημιές.

  Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση διάσωσης περίπου 120 ατόμων, οι οποίοι εντοπίστηκαν πάνω σε ιστιοφόρο, στη θαλάσσια περιοχή 43 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά της Πύλου.   Το Λιμενικό ενημερώθηκε, όταν οι ίδιοι επικοινώνησαν μέσω του ευρωπαϊκού αριθμού έκτακτης ανάγκης 112, ζητώντας

  Τροχόσπιτο τυλίχτηκε στις φλόγες σήμερα το πρωί στο Κορδελιό, με αποτέλεσμα να επεκταθεί και να κάψει ξερά χόρτα.   Στο σημείο έχουν μεταβεί 3 υδροφόρα οχήματα της Πυροσβεστικής. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν απειλείται κατοικημένη περιοχή.

  Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για πυρκαγιά στα Νέα Ρόδα, στη Χαλκιδική.   Η φωτιά δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή και καίει αγροτοδασική έκταση και καίει καλαμιές. Στο σημείο έχουν μεταβεί πέντε οχήματα της Πυροσβεστικής επανδρωμένα με 10 άτομα.  

  Στον Ανακριτή μόλις οδηγήθηκε ο ντελιβεράς που γρονθοκόπησε έναν 50χρονο, στην Αγίας Σοφίας, προχθές.   Προηγουμένως, ο Εισαγγελέας άλλαξε το αρχικό κατηγορητήριο και το μετέτρεψε σε θανατηφόρα βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη. Ακόμη, παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση, στο πλαίσιο διερεύνησης της

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button