ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Νταμπράουσκας: «Δεν είμαστε σε πανικό, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε»

Η σωστή αντίδραση είναι το ζητούμενο για τον ΟΦΗ, μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα των προηγούμενων εβδομάδων.

Αυτό τόνισε ο Βάλντας Νταμπράουσκας στη σημερινή συνάντηση με τους ρεπόρτερ της ομάδας, μετά την πρωινή προπόνηση στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

«Η κατεύθυνση είναι συγκεκριμένη και είναι θέμα χρόνου να βγούμε από αυτό», τόνισε χαρακτηριστικά ο Λιθουανός τεχνικός.

Πρόσθεσε ακόμη ότι κανείς στο εσωτερικό της ομάδας δεν αισθάνεται πανικό και έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην καθημερινή δουλειά.

Αρχικά ανέφερε για πως κύλησε το διάστημα μετά το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και εν μέσω διακοπής λόγω Εθνικών ομάδων: «Είμαστε ήρεμοι, ξέρουμε τι κάνουμε και δουλεύουμε προς μία κατεύθυνση. Ξέρουμε την κατεύθυνσή μας και πάντα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στον δρόμο. Όταν αυτά συμβαίνουν, πρέπει να ξέρεις πως να αντιδράσεις. Όπως για παράδειγμα όταν οδηγείς ένα αυτοκίνητο σε έναν δρόμο με λακκούβες. Πρέπει να ξέρεις τι να κάνεις. Πότε να στρίψεις, πότε να πατήσεις πιο πολύ το γκάζι. Δεν αισθανόμαστε κανένα πανικό, εσείς (σ.σ. οι δημοσιογράφοι) αισθάνεστε πανικό.  Προπονούμαστε όπως πάντα, ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο παιχνίδι, ξέρουμε ότι δεν έχουμε κερδίσει εδώ και λίγο καιρό. Το παιχνίδι έρχεται μετά την διακοπή για τις Εθνικές ομάδες και δεν ξέρεις τι μπορείς να συναντήσεις. Πιστεύω στην προπόνηση που έχουμε κάνει, στους παίκτες, πιστεύω στην ομάδα και είναι θέμα χρόνου να βγούμε από αυτό».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button