Δ/Σ ΕλλάδαΔυτική ΕλλάδαΤοπικές Είδησης

«Στηρίζουμε Σκιαδαρέση» λέει ο Κωνσταντόπουλος

Ο πρώην βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Δημήτρης Κωνσταντόπουλος θεωρούνταν ως ο επικρατέστερος για υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας με το ΠΑΣΟΚ αλλά τελικώς το κόμμα ανακοίνωσε τον Σπύρο Σκιαδαρέση.

Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος  δεν φαίνεται να πικράθηκε και μάλιστα ανακοίνωσε δημοσίως τη στήριξη του στον κ.Σκιαδαρέση. Το έπραξε με την ακόλουθη ανάρτηση:

«Για το ΠΑΣΟΚ ο χώρος της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι προνομιακός, με τις βαθιές, ουσιαστικές Μεταρρυθμίσεις και αλλαγές που έκαναν οι κυβερνήσεις του και άλλαξαν τα ως τότε δεδομένα, με αποκέντρωση αρμοδιοτήτων προς την Τ.Α με ενίσχυση και θωράκιση της διοικητικής και οικονομικής αυτοτέλειας των ΟΤΑ, όπως και το Σύνταγμα προβλέπει αλλά και για περισσότερη δημοκρατία!

Σήμερα η πολιτική του ΠΑΣΟΚ για την τοπική αυτοδιοίκηση Β´ βαθμού εκφράζεται απο τις ολοκληρωμένες προτάσεις του για τις 13 περιφέρειες της Χώρας και προτάσσονται απο που υποψήφιους περιφερειάρχες του !

Την πολιτική άποψη και αυτοδιοικητική πρόταση του ΠΑΣΟΚ για την τοπική αυτοδιοίκηση Β´ βαθμού για την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, θα εκφράσει ο υποψήφιός μας Σπύρος Σκιαδαρέσης τον οποίο στηρίζουμε και στον οποίο εύχομαι καλή δύναμη & καλή επιτυχία!»

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button