Δυτική ΜακεδονίαΜακεδονίαΤοπικές Είδησης

Αρκετός κόσμος συμμετείχε στην εκδήλωση της Αστυνομίας Κοζάνης για την Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων – Δείτε φωτογραφίες & βίντεο

 

Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR 

Παρά το τσουχτερό κρύο αρκετός ήταν ο κόσμος που συμμετείχε στην συμβολική εκδήλωση της Αστυνομίας και της Τροχαίας Κοζάνης, το πρωί της Κυριακής 26 Νοεμβρίου στον 1ο Αγώνα Μνήμης Τροχαίων Ατυχημάτων, τιμώντας τη μνήμη όσων έχασαν την ζωή τους από τροχαία δυστυχήματα.

Η εκκίνηση του αγώνα δόθηκε λίγο μετά τις 10:30 π.μ. όπου αθλητές, αθλήτριες, δρομείς και  μικρά παιδιά, έτρεξαν από τον Ιερό Ναό της Παναγίας Φανερωμένης Κοζάνης, μέχρι  την Δημοτική Κοινότητα Κρόκου.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών – Ελληνικό Τμήμα Τοπική Διοίκηση Κοζάνης, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρόκου ‘Ιωακείμ Λιούλιας’.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Κοζάνης, Ηλίας Τσιότσιας ανέφερε ”η σημερινή εκδήλωση είναι μία ιδέα του Διοικητή της Τροχαίας Κοζάνης Ελευθέριου Καραδίσολγου για να τιμήσουμε την Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης θυμάτων τροχαίων ατυχημάτων. Πρόκειται για μια συμβολική κίνηση και δεν ήταν τυχαία η επιλογή της επαρχιακής οδού Κοζάνης – Κρόκου. Δυστυχώς είναι ένας δρόμος στον οποίο έχουν συμβεί πολλά τροχαία ατυχήματα και θανατηφόρα ατυχήματα”, ενώ τόνισε πως ‘στόχος της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση όλων μας ώστε να μειωθούν τα τροχαία ατυχήματα και να συμμορφωνόμαστε όλοι στον κ.ο.κ. ‘.

 

 

 


Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button