Διεθνής επικαιρότητα

Στην Καλλιθέα ο Γκέλιος – Zougla

Στη θέση του τερματοφύλακα ενισχύθηκε η Athens Kallithea. Η ομάδα των Νοτίων Προαστίων που πήρε την άνοδο στη Super League ανακοίνωσε την απόκτηση του Ιωάννη Γκέλιου από τον Ιωνικό.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Athens Kallithea:

«Η Athens Kallithea FC ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Ελληνογερμανό τερματοφύλακα Ιωάννη Γκέλιο, ο οποίος θα ενταχθεί στην ομάδα μετά τη λήξη του συμβολαίου του με τον Ιωνικό της Super League 2 την 1η Ιουλίου 2024, με την προϋπόθεση της επιτυχούς ολοκλήρωσης των ιατρικών εξετάσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γκέλιος, 32, έχει παραστάσεις από τη δεύτερη κατηγορία στη Γερμανία και την Τουρκία, ενώ τον περσινό χειμώνα ήρθε στην Ελλάδα και εντυπωσίασε στον Ιωνικό κατά το δεύτερο μισό της σεζόν 2023/24.

Γεννημένος στo Augsburg, ο Γκέλιος αναδείχθηκε από την ακαδημία της FC Augsburg όπου μέτρησε 112 συνολικά συμμετοχές σε διάστημα οκτώ σεζόν με τις ρεζέρβες της FC Augsburg II στην τέταρτη κατηγορία της Γερμανίας, ενώ η πρώτη ομάδα αγωνιζόταν στην Bundesliga.

Φεύγοντας από τον σύλλογο της γενέτειράς του, ο Γκέλιος ανέβηκε στις κατηγορίες της Γερμανίας, μετρώντας 37 συμμετοχές ως βασικός (10 clean sheets) στη Hansa Rostock της 3. Liga τη σεζόν 2018/19, και συνέχισε με 63 συμμετοχές ως βασικός (18 clean sheets) στη Holstein Kiel της 2. Bundesliga από το 2019/20 έως το 2021/22.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο επόμενος σταθμός του Γκέλιου ήταν η Τουρκία, όπου σημείωσε 51 συμμετοχές ως βασικός (15 clean sheets) στη διάρκεια μιάμισης σεζόν στην Bandirmaspor της δεύτερης κατηγορίας.

Τον Ιανουάριο 2024, ο Γκέλιος ήρθε στην Ελλάδα για τον Ιωνικό, μετρώντας 12 συμμετοχές ως βασικός (4 clean sheets) στο δεύτερο μισό της σεζόν 2023/24, καθώς ο σύλλογος τερμάτισε τρίτος στην κούρσα ανόδου.

Καλωσήρθες, Ιωάννη».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button