ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Στην Ευελπίδων ο ποινικολόγος που ξυλοκόπησε την σύζυγό του

Σε βάρος του ποινικολόγου ασκήθηκε ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για το αδίκημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων προκειμένου να απολογηθεί βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας ο γνωστός ποινικολόγος που φέρεται να ξυλοκόπησε άγρια τη σύζυγό του, δικηγόρο και αυτή στο επάγγελμα.

Νωρίτερα ο δικηγόρος έφυγε από το Α.Τ. Ομονοίας, όπου και είχε μεταφερθεί μετά τη σύλληψή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Protothema.gr, χθες, το βράδυ, ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση πήγε στο σπίτι της δικηγόρου στο Γέρακα και της πήρε νέα κατάθεση.

Στο μεταξύ σοκ προκαλεί η αναφορά του γιατρού που εξέτασε τα ξημερώματα του Σαββάτου προς την Κυριακή σε κλινική τη σύζυγο του ποινικολόγου. Μεταξύ άλλων αναφέρει ότι η 37χρονη γυναίκα έφερε τραύματα στο κεφάλι και είχε κατάγματα και οιδήματα στο σώμα της.

Στην κατάθεσή του ο γιατρός αναφέρει ότι κλήθηκε να δει μια ασθενή που είχε χτυπήσει στο κεφάλι. Διαπίστωσε ότι έχει εκχυμώσεις, εκδορές και οιδήματα, αλλά και κάταγμα στη μύτη και σε δάχτυλο του δεξιού χεριού.

«Σε ερώτηση μου ποιος άνθρωπος την χτύπησε, αν είναι ο ίδιος που την είχε φέρει στα επείγοντα, εκείνη μου απάντησε καταφατικά», προσθέτει ο γιατρός και αναφέρει ότι αμέσως ενημέρωσε την Άμεση Δράση για τις δικές της ενέργειες.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του ποινικολόγου ασκήθηκε ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για το αδίκημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης. Εν τω μεταξύ κινήθηκε πειθαρχική διαδικασία ελέγχου και από τον Δικηγορικό Σύλλογο της Αθήνας.

Η σύζυγος του δικηγόρου, ενώ συντάχθηκε με την εκδοχή του ατυχήματος στο σπίτι για να εξηγήσει τα τραύματά της, τελικά, δέχθηκε το panic button, την ειδική εφαρμογή για τα θύματα της ενδοοικογενειακής βίας με την οποία γυναίκες σε κίνδυνο ενημερώνουν άμεσα την αστυνομία.

Σημειώνεται, επίσης, πως ο ποινικολόγος κατείχε δύο νόμιμα όπλα, τα οποία κατασχέθηκαν από τις αρχές, όπως είθισται σε περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button