ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Στα χέρια των Αρχών οι δύο εμπλεκόμενοι για την αιματηρή συμπλοκή με πυροβολισμούς σε μίνι μάρκετ στα Χανιά!

Στα χέρια των Αρχών ο 46χρονος Ρώσος και ο 30χρονος Αλβανός

Στα χέρια της αστυνομία βρίσκονται πλέον οι δύο άνδρες που εμπλέκονται στην αιματηρή επίθεση που σημειώθηκε αργά το απόγευμα του Σαββάτου σε μίνι μάρκετ στα Χανιά. Πρόκειται για έναν 46χρονο από τη Ρωσία και έναν 30χρονο από την Αλβανία, οι οποίοι εντοπίστηκαν το βράδυ της Κυριακής 16 Ιουνίου, σε αγροτική κατοικία σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά, όπου κρυβόντουσαν. 

Οι αστυνομικές αρχές μετά από έρευνες, κατάφεραν να τους εντοπίσουν και να τους συλλάβουν, ενώ κατάσχεσαν και μια μοτοσικλέτα.

Εντός της ημέρας θα οδηγηθούν στις δικαστικές αρχές προκειμένου να τους απαγγελθούν κατηγορίες.

Το χρονικό

Συμπλοκή με ξύλο, πυροβολισμούς και απολογισμό τρεις τραυματίες, σημειώθηκε λίγο μετά τις 8:30 του Σαββάτου μέσα σε μίνι μάρκετ στα Χανιά, στην διασταύρωση των οδών Μυλωνογιάννη και Εφέδρων Πολεμιστών.

Ένας αλλοδαπός, γνωστός στην αστυνομία, καθώς έχει απασχολήσει τις αρχές και στο παρελθόν, μπήκε στο μίνι μάρκετ και για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί, τραυμάτισε στο πόδι με πιστόλι τον Σύρο ιδιοκτήτη ενώ στη συνέχεια, με ξύλινο μπαστούνι χτύπησε στο κεφάλι και τραυμάτισε άλλα δύο άτομα, επίσης Σύρους, που εργάζονταν στο κατάστημα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, έπεσαν τουλάχιστον δύο πυροβολισμοί, ενώ άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

Το άτομο που προκάλεσε το συμβάν διέφυγε από το κατάστημα και η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του. Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέφεραν τους τρεις τραυματίες στο νοσοκομείο Χανίων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν απειλείται η ζωή τους.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button