ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Σπουδαίες επιτυχίες από τον «ΑΟ Θησέας» στο Πανελλήνιο Ξίφους Μονομαχίας (pics)

Σπουδαίες επιτυχίες από τον «ΑΟ Θησέας» στο Πανελλήνιο Ξίφους Μονομαχίας (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο βάθρο αθλητές της ομάδας ξιφασκίας του Ηρακλείου… 

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ξίφους Μονομαχίας Παμπαίδων -Παγκορασίδων πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο που πέρασε, με τον «ΑΟ Θησέας»  να βρίσκεται και πάλι στο βάθρο των μεταλλίων.
Συγκεκριμένα, ο αθλητής του συλλόγου Αλέξανδρος Ορφανός κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των Παμπαίδων, μπαίνοντας πολύ δυναμικά στην οκτάδα των αθλητών που διεκδικούσαν τα μετάλλια. Στην κατηγορία των Παγκορασίδων η Μάγια Γκέκα κατέλαβε την 3η θέση στα ατομικά αγωνίσματα χάνοντας από την αθλήτρια του ΠΑΣ-Γιάννινα Κωνσταντίνα Σούκερα.

Ξιφασκία Θησέας

Ο Αντώνης Κουτεντάκης, ο μικρότερος της αποστολής κατάφερε να φτάσει στην 20η θέση ανάμεσα στους συναθλητές του και ο Νικόλαος Παπαδάκης κατέκτησε την 8η θέση στην κατηγορία των Παμπαίδων επίσης. 

Ορφανός Ξιφασκία Θησέας

Τη Κυριακή, πραγματοποιήθηκαν αγώνες στα ομαδικά, όπου ο σύλλογος εκπροσωπήθηκε μόνο με ομάδα Παμπαίδων, αποτελούμενη από τους Αλέξανδρο Ορφανό, Νικόλαο Παπαδάκη και Αντώνιο Κουτεντάκη. Οι αθλητές του συλλόγου κατέκτησαν την 4η θέση στο ομαδικό.
“Συγχαρητήρια πολλά στους αθλητές μας καθώς και στον προπονητή κ. Μιχάλη Πασσαδάκη για τη σπουδαία δουλειά που κάνουν και τα αποτελέσματα που φέρνουν εκπροσωπώντας επάξια το νησί μας σε μια ακόμα διοργάνωση ξιφασκίας”. 
Αυτό το τριήμερο 28 -29 – 30 Ιουνίου, για μια ακόμα φορά ο σύλλογος «ΑΟ Θησέας»- ξιφασκία δίνει το παρόν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ξίφους Μονομαχίας Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σπάθης Παμπάιδων – Παγκορασίδων που πραγματοποιείται στην Αθήνα.
Με ανακοίνωση τους στον Όμιλο του Ηρακλείου ευχαριστούν την ANEK LINES – Blue Star Ferries  για την ασφαλή μετακίνηση της ομάδας !

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button