ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Σπανούλης: Αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι με σοβαρότητα

Στην Εθνική αφήνουν πίσω τους το ματς με την Δομινικανή Δημοκρατία και εστιάζουν στην αποψινή αναμέτρηση με την Αίγυπτο.

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της Εθνικής μετά τους 109 πόντους επί της Δομινικανής Δημοκρατίας με τον Βασίλη Σπανούλη να ρίχνει τους τόνους ενόψει και του αποψινού (21:00) αγώνα με την Αίγυπτο: «Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Βλέπουμε τι γίνεται σε όλα τα τουρνουά. Όποια ομάδα παρουσιαστεί πιο… ομάδα και καταλάβει τι πρέπει να κάνει για να κερδίσει, θα πάρει και το τουρνουά. Αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι με σοβαρότητα», δήλωσε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός που αναφέρθηκε και στην παρουσία του ηγέτη Γιάννη Αντετοκούνμπο

«Ο Γιάννης (Αντετοκούνμπο) λατρεύει να εκπροσωπεί τη χώρα του. Είναι πολύ ταπεινός, παρότι είναι σούπερ σταρ. Τον νοιάζει μόνο η νίκη, δεν τον ενδιαφέρουν τα στατιστικά. Θυσιάζεται για τη νίκη, αν χρειαστεί να βάλει 40 πόντους, θα το κάνει, αν λιγότερους, θα το κάνει. Έχουμε μιλήσει πολύ μαζί, έχει καταλάβει τι πρέπει να κάνει και πώς να προσαρμόσει το παιχνίδι του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Κάναμε κι εμείς κάποιες προσαρμογές, το πιο σημαντικό είναι πως έχει μπει στην ομάδα με φοβερή νοοτροπία. Είναι ένας από όλους στην ομάδα, δεν θέλει να κάνει κάτι διαφορετικό ή να το παίζει διαφορετικός. Είναι εδώ για να βοηθήσει την Εθνική ομάδα, όπως όλοι μας».

Ο Τόμας Γουόκαπ είπε : «Ήταν συνολικά μια καλή εμφάνιση. Δεν κοιτάμε τον αντίπαλο, αλλά τι κάνουμε εμείς. Ήταν όμως μόνο ένα παιχνίδι, το αφήνουμε πίσω μας και ετοιμαζόμαστε για αύριο».

Ο Γιώργος Παπαγιάννης δήλωσε: «Η δομή της ομάδας είναι λίγο διαφορετική. Βλέπουμε ότι έχουμε πολλές ασίστ. Υπάρχει πολλή διάθεση στην ομάδα ομάδα, υγεία να έχουμε για να πετύχουμε τον στόχο μας. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι εξαιρετικός, όχι μόνο ως παίκτης αλλά και ως χαρακτήρας. Κοιτάζει όλοι να νιώθουν καλά, γι’ αυτό και είναι ο MVP στο ΝΒΑ. Δεν θέλω να προτρέχω και να μιλάμε για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Κοιτάζουμε πρώτα το παιχνίδι της Πέμπτης, μετράει να έχεις ρυθμό και δεν πρέπει να υποτιμήσουμε την Αίγυπτο. Όταν υποτιμάς τον αντίπαλο, υποτιμάς τον εαυτό σου».
 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button