ΚρήτηΤοπικές Είδησης

«Στηρίζουμε την Κρύστη με όλες μας τις δυνάμεις»

Σάλο έχει προκαλέσει στο χώρο της καλλιτεχνικής κολύμβησης και του υγρού στίβου γενικότερα η είδηση ότι η Κρυσταλλένια Γιαλαμά, επί σειρά ετών μέλος των εθνικών ομάδων, αποκλείστηκε από την εθνική ομάδα που προετοιμάζεται για την πρόκρισή της στους ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού το 2024.

Έκπληκτος και θορυβημένος εμφανίζεται σε δηλώσεις του στο pisina.net ο κύριος Δημήτρης Πρωιμάκης, ο άνθρωπος ο οποίος επί σειρά ετών έχει στα χέρια του την αθλήτρια στις τάξεις του σωματείου του, του Ωρίωνα Ηρακλείου. Η Κρυσταλλένια – να θυμίσουμε σε όλους – ότι είναι κόρη του αδικοχαμένου τερματοφύλακα ποδοσφαίρου Νίκου Γιαλαμά.

Η τοποθέτηση του κυρίου Πρωιμάκη έχει ως εξής:

 «Η οικογένεια του Ωρίωνα Ηρακλείου αλλά και οι φίλοι του υγρού στίβου είμαστε σοκαρισμένοι από τον αποκλεισμό της Κρύστης.

Η αθλήτρια μας, επί χρόνια αναντικατάστατο και πρωταγωνιστικό μέλος της Εθνικής μας ομάδας, βρέθηκε ξαφνικά εκτός προπονητικών πλάνων.

Η Κρύστη είναι ένα διαμάντι, ένα κόσμημα για τον ελληνικό αθλητισμό και η έκπληξη μας από τον αποκλεισμό της είναι μεγάλη. Οι λόγοι του αποκλεισμού της ειναι ερωτηματικό για εμάς γιατί τίποτα δεν προμήνυε αυτή την εξέλιξη.

Τα δημοσιεύματα έρχονται να επιβεβαιώσουν αυτή την πεποίθηση για τη σπουδαία αθλήτρια αλλά και την έκπληξη του αποκλεισμού της.

Η αθλήτρια μας έκανε διακοπή σπουδών και είχε αφοσιωθεί στις προπονήσεις της Εθνικής μας ομάδας, όντας σε εξαιρετική κατάσταση!

Για εμάς η Κρύστη είναι μια σπουδαία αθλήτρια, με αμέτρητες διακρίσεις σε εθνικό και διεθνές επίπεδο και τη στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button