ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Οι βραβεύσεις από την ΕΠΣΗ και τον Δήμο Μινώα Πεδιάδας στο 3ο Final Four

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου και ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 3ου Final Four Κυπέλλου ΕΠΣΗ προγραμματίζουν μια σειρά τιμητικών βραβεύσεων σε πρόσωπα και ομάδες για την προσφορά τους στον αθλητισμό και την κοινωνία, όπως και για τις επιδόσεις τους κατά την ποδοσφαιρική περίοδο 2023-2024. 

Οι βραβεύσεις θα γίνουν τόσο κατά την διάρκεια του επίσημου δείπνου που θα παρατεθεί το Σάββατο 11/05 στο κέντρο «Πάνθεον» στο Αρκαλοχώρι, όσο και κατά τον τελικό της διοργάνωσης στο στάδιο Αρκαλοχωρίου την Κυριακή 11/05. Πιο αναλυτικά:

Κατά το επίσημο δείπνο στο κέντρο «Πάνθεον» ο δήμος Μινώα Πεδιάδας θα τιμήσει τον επιστημονικό συνεργάτη της ΕΠΣΗ και κορυφαίο αθλητικό στέλεχος Σπύρο Κοκολάκη, τον πρόεδρο της ΕΔ/ΕΠΣΗ Γιώργο Ιωαννίδη, τον αείμνηστο Γιάννη Βασιλάκη και τον Νίκο Σακαβέλη. Επίσης, στο κέντρο «Πάνθεον» εκ μέρους της ΕΠΣΗ θα τιμηθούν ο πρόεδρος του «Γαλανόλευκου Φάρου» Νίκος Φλέκκας, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν φροντιστής της ΕΠΣΗ Αντώνης Γιαλαμάς, ο πρώτος σκόρερ της Α1 ΕΠΣΗ Άκης Κουράκης, η ομάδα της Χαραυγής με βραβείο Fair Play και ο αρχισκόρερ όλων των κατηγοριών της ΕΠΣΗ, Χρήστος Νικολάου.

Κατά τον τελικό στο στάδιο Αρκαλοχωρίου, η ΕΠΣΗ και ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας θα τιμήσουν τον εμβληματικό αρχηγό και πρωταθλητή EURO 2004 Θοδωρή Ζαγοράκη, όπως και τον εκπρόσωπο της UEFA Φρανκ Λούντολφ. Επίσης ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας θα τιμήσει τον αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου, Νίκο Συριγωνάκη. Από πλευράς ΕΠΣΗ θα τιμηθούν ακόμα στον τελικό ο κορυφαίος Έλληνας προπονητής Γιάννης Πετράκης, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής με καταγωγή από το Αρκαλοχώρι Μανόλης Συντιχάκης και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Αντώνης Δαριβιανάκης,

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button