ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Σοκ στην Καλαμάτα: Υπόθεση που θυμίζει “Κωσταλέξι” με 29χρονη να ζει σε κλουβί (vid)

Η οικογένεια έχει επανειλημμένα ζητήσει βοήθεια από τις κρατικές αρμόδιες υπηρεσίες αλλά δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα για να ζήσει η γυναίκα σε πιο ανθρώπινες συνθήκες

Σοκ προκαλούν οι εικόνες μίας 29χρονης από την Καλαμάτα, η οποία ζει σε κλουβιά, κλεισμένη μέσα στο ίδιο της το σπίτι. 

Πρόκειται για κορίτσι που υιοθετήθηκε από την οικογένειά της σε ηλικία 22 μηνών, από το Ίδρυμα Βρεφών «Μητέρα» και έως τώρα ζει με τους θετούς γονείς της, ως δικαστικούς συμπαραστάτες. 

Η γυναίκα  έχει ένα ψυχοσωματικό νόσημα και οι γονείς της αποφάσισαν να φτιάξουν κλουβιά στο σπίτι και την αυλή τους, με σκοπό να μην αυτοτραυματίζεται και να μην τραυματίζει και τους ίδιους.

Η οικογένεια έφτιαξε αυτά τα κλουβιά από το 2017 και φαίνεται ότι την «κράτηση» της 29χρονης σήμερα γυναίκας το γνωρίζουν όλοι στην περιοχή,  αλλά δεν έχει ευαισθητοποιηθεί κανείς από τις Αρχές.

Η οικογένεια έχει επανειλημμένα ζητήσει βοήθεια από τις κρατικές αρμόδιες υπηρεσίες αλλά δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα για να ζήσει η γυναίκα σε πιο ανθρώπινες συνθήκες. 

Μάλιστα οι γονείς της  έφτασαν στο σημείο να δημοσιοποιήσουν τα σοκαριστικά βίντεο σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, προκειμένου να κάποιος από τις Αρχές να κινητοποιηθεί και να τους βοηθήσει. 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button