ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Σοκάρουν οι εικόνες από το νέο θανατηφόρο τροχαίο στα Χανιά (pics)

Νέο τραγικό δυστύχημα στους δρόμους της Κρήτης

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και δύο άτομα τραυματίστηκαν σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε την Πέμπτη το μεσημέρι στον Βόρειο Οδικό Άξονα της Κρήτης, κοντά στο χωριό Βρύσες του Αποκόρωνα. Το δυστύχημα συνέβη όταν δύο οχήματα, ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι Γάλλων τουριστών και ένα ΙΧ με οδηγό έναν Έλληνα, συγκρούστηκαν μετωπικά.

Οι πυροσβέστες από την Υπηρεσία Βρυσών έσπευσαν στο σημείο και απεγκλώβισαν τον 52χρονο Γάλλο οδηγό από το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, ο οποίος δυστυχώς δεν είχε τις αισθήσεις του. Η Γαλλίδα σύζυγός του, που επέβαινε επίσης στο αυτοκίνητο, απεγκλωβίστηκε σοβαρά τραυματισμένη και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα έχει υποστεί πολλαπλά τραύματα, ενώ ο Έλληνας οδηγός του άλλου ΙΧ τραυματίστηκε ελαφρά. Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι το όχημα του Έλληνα οδηγού πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, προκαλώντας τη σφοδρή σύγκρουση.

Η τραγική αυτή σύγκρουση προσθέτει ένα ακόμα δυστύχημα στον κατάλογο των σοβαρών τροχαίων που σημειώνονται στον Βόρειο Οδικό Άξονα της Κρήτης, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για αυξημένη προσοχή και καλύτερη διαχείριση της κυκλοφορίας στην περιοχή.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

013G1657
013G1657

 

013G1657

 

013G1657
013G1657

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button