ΚρήτηΤοπικές Είδησης

«Σκούπα» στις αυτοσχέδιες χωματερές από τη δημοτική Αρχή

Μήπως ήρθε η ώρα να πέσουν οι πρώτες βαριές “καμπάνες”, μπας και συνετιστούν ορισμένοι που αδιαφορούν για τα πάντα;

Αξίζει ένα μπράβο στη δημοτική Αρχή του Ηρακλείου για την επιχείρηση- “σκούπα” των χωματερών που έχουν δημιουργηθεί σε διάφορα σημεία της πόλης, μιας και ορισμένοι ανεγκέφαλοι κάνουν αυτό ακριβώς που τους βολεύει.

Μαθαίνουμε μάλιστα πως στη Λότζια επικρατεί προβληματισμός για το γεγονός πως ελάχιστοι είναι οι κάτοικοι που, όταν θέλουν να απομακρύνουν βαρέα αντικείμενα, καλούν στο τηλέφωνο την αντίστοιχη υπηρεσία, με την πλειοψηφία να επιλέγει να ξεφορτώνεται τα αντικείμενα μια ανάσα από τους κάδους. Το περασμένο σαββατοκύριακο η δημοτική Αρχή, σε συνεργασία με την Υπηρεσία Καθαριότητας, προχώρησε στον καθαρισμό δεκάδων σημείων, όμως το ίδιο βράδυ κάποιοι φρόντισαν να πετάξουν εκ νέου βαριά αντικείμενα.

Μήπως ήρθε η ώρα να πέσουν οι πρώτες βαριές “καμπάνες”, μπας και συνετιστούν ορισμένοι που αδιαφορούν για τα πάντα; Είναι οι ίδιοι που βάζουν καρέκλες για να καβατζώνουν θέσεις σταθμεύσεις, οι ίδιοι που μετακινούν τους κάδους όπου τους βολεύει και γενικότερα είναι οι ίδιοι που λειτουργούν εις βάρος του κοινωνικού συνόλου.

Τελικά είναι εύκολο να αναθεματίζουν τα πάντα ακολουθώντας τη λογική «φταίνε οι πάντες εκτός από εμάς». 
 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button