ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Σκληρή κριτική από την Ντόρα Μπακογιάννη στον Στέφανο Κασσελάκη: «Η Κρήτη θα βαφτεί και πάλι μπλε» (vid)

ακρόαση άρθρου

Ηράκλειο

Σκληρή κριτική από την Ντόρα Μπακογιάννη στον Στέφανο Κασσελάκη: «Η Κρήτη θα βαφτεί και πάλι μπλε» (vid)

Η βουλευτής Χανίων επισήμανε πως στην Κρήτη με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη συντελείται κάτι πρωτοφανές, υποστηρίζοντας ότι ενόψει των ευρωεκλογών η Κρήτη θα βαφτεί και πάλι μπλε

Επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο Κασσελάκη, με αφορμή τα μέτρα των 5,5 δισεκατομμυρίων που ανακοίνωσε, έκανε από το Ηράκλειο η Ντόρα Μπακογιάννη, λέγοντας ότι η χώρα  έχει πληρώσει πάρα πολύ ακριβά τη λογική τού «λεφτά υπάρχουν». Η βουλευτής Χανίων, που πραγματοποίησε επαφές στο Ηράκλειο ενόψει των ευρωεκλογών, διευκρίνισε ότι πρόκειται για μια σημαντική μάχη, εξηγώντας ότι στην Ευρώπη θα ληφθούν αποφάσεις πολύ σημαντικές και πως εντός αυτού του πλαισίου ο πρωθυπουργός θα πρέπει να έχει ισχυρή διαπραγματευτική δύναμη για φέρει περισσότερα χρήματα στη χώρα.

Η βουλευτής Χανίων επισήμανε πως στην Κρήτη με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη συντελείται κάτι πρωτοφανές, υποστηρίζοντας ότι ενόψει των ευρωεκλογών η Κρήτη θα βαφτεί και πάλι μπλε. 

Αναλυτικότερα, με φόντο τα μέτρα 5,5 δισ. που πρότεινε, μεταξύ άλλων 13ο και 14ο μισθό αλλά και σύνταξη, έκανε ευθεία επίθεση στον Στέφανο Κασσελακη η βουλευτής Χανίων Ντόρα Μπακογιάννη, λέγοντας ότι η Ελλάδα έχει πληρώσει πάρα πολύ ακριβά τη λογική του «λεφτά υπάρχουν». 

Μπακογιάννη

Συνεχίζοντας στο Ηράκλειο τις επαφές της η Ντόρα Μπακογιάννη, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ανέφερε ότι η κρισιμότητα των ευρωεκλογών είναι μεγάλη, καλώντας τους Κρητικούς να συμμετέχουν και να δώσουν διαπραγματευτική ισχύ στον πρωθυπουργό για να διεκδικήσει χρήματα από την Ευρώπη. 

Μεϊμαράκης

Ανάμεσα στις κρίσιμες αποφάσεις που θα ληφθούν όπως είπε από το επόμενο ευρωκοινοβούλιο, είπε ότι είναι αποφάσεις για την οικονομία, το εισόδημα των αγροτών, αλλά και την άμυνα, διευκρινίζοντας τη σημασία που έχει για τη χώρα αλλά και την Κρήτη, η πρόταση για αμυντικό θόλο από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πολωνό πρωθυπουργό. 

Η Ντόρα Μπακογιάννη αναφέρθηκε στην ακρίβεια λέγοντας ότι στόχος είναι η ενίσχυση της αγοραστικής δύναμης των Ελλήνων, στη βάση όμως πραγματικών   δεδομένων και όχι προτάσεων που δυναμιτίζουν το κλίμα και δεν ΄έχουν ουσιαστικό περιεχόμενο. 

Πάντως σε ό,τι αφορά την Κρήτη, έκανε κάλεσμα συμμετοχής στις εκλογές, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξη ότι με δεδομένα τα έργα δισεκατομμυρίων στο νησί,  όπως τόνισε, η Κρήτη θα βαφτεί και πάλι μπλε. 
Η κ. Μπακογιάννη στο Ηράκλειο σήμερα πραγματοποίησε επαφές μεταξύ άλλων με τον δήμαρχο Αλεξή Καλοκαιρινό αλλά και τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη. 

Μπακογιάννη

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button