ΘεσσαλίαΤοπικές Είδησης

“Είμαι άντρας” -Κάνω εμετό με Κασσελάκη και Ανδρουλάκη – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα

Για δεύτερη φορά καταγράφετεια σε βίντο ο Αχιλλέας Μπέος να ξυλοκοπεί πολίτη και παρουσιάζει ως δικαιολογία ότι το επραξε  γιατί του «βρίσανε την μάνα», ενώ τόσο στο βίντεο της τραμπούκικης επίθεσης σε πλημμυροπαθή στην Άλλη Μεριά , όσο και στο βίντεο που γρονθοκοπεί  πολίτη στην μέση της εθνικής οδού, ουδείς του «βρίζει την μάνα».

Είπε ότι σήμερα ότι δέρνει γιατί είναι άντρας και όχι λουλού και υποστήριξε ότι του την «στήσανε» στην Άλλη Μεριά για να τραβηχτεί το βίντεο.

Εδειξε σε νέα παρουσία του στους “Δεκατιανούς” του Σκαϊ ότι τον ενόχλησε που υπήρχε πειστήριο γιατι ήθελε να χτυπήσει ως άντρας, χωρίς αποδείξεις, ενώ στην ίδια εκπομπή  ο πατέρας του 27χρονου που δέχτηκε την επίθεση , είπε πως κανείς δεν  έβρισε την μάνα του δημάρχου , αλλά το παιδί του ηθελε να ζητήσει συγγνωμη από τον Α. Μπέο  γιατί την βρισιά «αντε γαμήσου» , την ώρα που τα μηχανήματα μπάζωναν το ρέμα της Αλλης Μεριάς.

Στην ίδια εκπομπή , σε μια προσπάθεια να συσπειρώσει το κοινό της Νέας Δημοκρατίας , μετά την επίσημη αποδοκιμασία του από το κόμμα για τους τραμπουκισμούς , δήλωσε πως σιχαίνεται τον Κασσελάκη και τον Ανδρουλάκη και επανέλαβε πως κανέναν λόγο δεν είχε να ζητήσει ο ίδιος συγγνώμη για την επίθεση στον πλημμυροπαθή. Επαναλάμβανε πως είναι άντρας και πως έτσι μεγάλωσε και αυτές τις αξίες έχει. Επίσης παραδέχτηκε παρουσιάζοντας το ως κάτι αυτονόητο, ότι έστρεψε μάνικα με πίεση νερού κατά γνωστού δικηγόρου του Βόλου , έξω από το εκλογικό κέντρο του αντιπάλου του Νίκου Παπαπέτρου.

Το βίντεο που ρίχνει μπουνιές σε πολίτη στον δρόμο:

Πηγή: gegonota.news

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button