Δ/Σ ΕλλάδαΣτερεά ΕλλάδαΤοπικές Είδησης

Ένας δραστήριος επιχειρηματίας της Λιβαδειάς έφυγε ξημερώματα Πρωτοχρονιάς

Βαθιά θλίψη εκφράζει η διοίκηση του Επιμελητηρίου Βοιωτίας για τον θάνατο του συναδέλφου τους Κώστα Παπασπύρου, τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς.

Ο Κώστας Παπασπύρου, ιδιοκτήτης του Καφέ 22 στον κεντρικό πεζόδρομο της Λιβαδειάς, υπήρξε ένας δραστήριος και πολυσχιδής επιχειρηματίας, πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου επί σειρά ετών, μέλος της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Βοιωτίας και της ΕΣΕΕ-Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου.

Καθοριστικός ήταν ο ρόλος του στην αναβάθμιση του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς, καθώς, επί των ημερών του, ο Σύλλογος απέκτησε τη δική του στέγη, επί της οδού Στρατηγού Ιωάννου. Στο κτίριο στεγάζεται και το Μουσείο Παλαιών Επαγγελμάτων που ιδρύθηκε επί θητείας του.

Ο Κώστας Παπασπύρου έφυγε διδάσκοντας τη δύναμη της αληθείας, του ήθους, της περηφάνιας και της αγωνιστικότητας.

Θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγο του Ντόρα, τους δύο γιούς του και όλους τους οικείους τουτ, εκφράζει και ο Εμπορικός Σύλλογος Λιβαδειάς.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, επίσης «εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους, για τον  θάνατο του προσφιλούς συναδέλφου μας, Κωνσταντίνου Παπασπύρου, ο οποίος διατέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Βοιωτίας.

Αποφασίζουν, ως τελευταίο φόρο τιμής, στην συνεπή συνδικαλιστική και επιχειρηματική του δράση και προσφορά, τα εξής:

  1. Να εκφράσουν τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του θανόντος.
  2. Να εκπροσωπηθεί το Διοικητικό Συμβούλιο στην εξόδιο ακολουθία του εκλιπόντος.
  3. Να δοθεί ένα ποσό σε μνήμη του σε κοινωφελές ίδρυμα.
  4. Να ανυψωθούν μεσίστιες οι σημαίες στο κτίριο του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, κατά την ημέρα της κηδείας, σε ένδειξη πένθους.
  5. Τέλος, να δημοσιευθεί το παρόν στα τοπικά μέσα ενημέρωσης».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button