ΘεσσαλίαΤοπικές Είδησης

Σε διαφήμιση των McDonald’s ο Βολιώτης Πάρης Βαφίνης – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα

Μπορεί να μην είναι πρωταγωνιστής, αλλά κλέβει την παράσταση με την εντυπωσιακή φυσική κόμη του

Μπορεί να μην είναι το πρωταγωνιστικό πρόσωπο, αλλά σίγουρα κλέβει την παράσταση. Ο Πάρης Βαφίνης είναι ο Βολιώτης που εμφανίζεται στα πρώτα δευτερόλεπτα της νέας διαφήμισης των McDonald’s και ξεχωρίζει με την εντυπωσιακή φυσική κόμη του, που ήταν άλλωστε και η αφορμή για να κάνει και την πρώτη του δουλειά ως μοντέλο.

Ο Πάρης Βαφίνης μένει στην Αθήνα όπου σπουδάζει στο τμήμα Εκπαιδευτικών Ηλεκτρονικών Μηχανικών της ΑΣΠΑΙΤΕ. Πέρυσι, τέτοια εποχή, περίμενε κι εκείνος με αγωνία τους βαθμούς των πανελλαδικών. Εδινε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με στόχο να πετύχει την εισαγωγή του στη σχολή της προτίμησής του και κατάφερνε να πάρει το εισιτήριο εισόδου στην ΑΣΠΑΙΤΕ για να ακολουθήσει μια ειδικότητα στην οποία είχε πάντα κλίση, τα ηλεκτρονικά.

Πώς τώρα συνδυάζεται να είναι κανείς εκπαιδευτικός ηλεκτρονικών μηχανικών με το μόντελινγκ; «Δεν συνδυάζονται», απαντά κατηγορηματικά ο Πάρης Βαφίνης, που απλώς κάνει παράλληλα διαφορετικά πράγματα μέχρι να αποφασίσει ποιον δρόμο θα ακολουθήσει.

Είναι άλλωστε μόλις 19 ετών και έχει όλον τον χρόνο μπροστά του να κάνει τις επιλογές του.

Πρώτη δουλειά

Η συμμετοχή του στη διαφήμιση των McDonald’s είναι η πρώτη επαγγελματική του δουλειά ως μοντέλο.

«Τον τελευταίο ένα χρόνο έχω υπογράψει στο πρακτορείο Μαθαρίκου. Με πήραν τηλέφωνο και με ενημέρωσαν ότι επιλέχθηκα για ένα διαφημιστικό από την εταιρεία και αμέσως δέχθηκα να πάω», περιγράφει.

Το ραντεβού είχε δοθεί για τις έξι η ώρα το πρωί και ήταν πραγματικά μία δύσκολη συγκυρία για τον ίδιο, που είχε πάει σχεδόν άυπνος. «Ημουν με μιάμιση ώρα ύπνο. Επρεπε να βρίσκομαι σε προκαθορισμένο σημείο στις έξι το πρωί και το ραντεβού μου για τα γυρίσματα ήταν στις 4:15 το απόγευμα. Τελικώς, λόγω καθυστέρησης, η σειρά μου ήρθε στις πέντε το απόγευμα», αναφέρει.

Ο Πάρης Βαφίνης πάντως εμφανίστηκε επαγγελματίας. Παρά την πολύωρη αναμονή και τη φυσική κούραση, ακολούθησε τις εντολές του σκηνοθέτη και απέδειξε ότι είναι φυσικό ταλέντο.

Χρειάστηκαν μόλις δέκα λεπτά και επτά λήψεις από τις οποίες επιλέχθηκε η τελευταία.

Ακρως επαγγελματικό σκηνικό

Οπως περιγράφει ο Πάρης Βαφίνης, το σκηνικό ήταν άκρως επαγγελματικό.

Τα γυρίσματα έγιναν σε κατάστημα της γνωστής αλυσίδας, στην Πέτρου Ράλλη, παντού υπήρχαν κάμερες και ολόκληρο συνεργείο επαγγελματιών φρόντιζε και για την τελευταία λεπτομέρεια.

Στόχος να διαφημιστεί το νέο προϊόν της εταιρείας το McCrispy. Ο 19χρονος Βολιώτης εμφανίζεται στα πρώτα πλάνα, στο 00,03 του διαφημιστικού σποτ που ήδη παίζεται στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Είναι ο νεαρός με τα πλούσια, ξανθά, κατσαρά μαλλιά, που του πέφτει η πατάτα από το χέρι βλέποντας τον «πρωταγωνιστή» να μπαίνει στο κατάστημα.

Το σύντομο αυτό πλάνο βρίσκεται ήδη στο portfolio του.

Από τα μαλλιά ξεκίνησαν όλα…

Από αυτά τα μαλλιά, «όχι δεν είναι περούκα», αναφέρει ο ίδιος, ξεκίνησαν όλα…

Ηταν μαθητής σε ΕΠΑΛ της πόλης, όταν ταξίδεψε μέσω προγράμματος Erasmus στο Ρίμινι της Ιταλίας για να εργαστεί σε επιχείρηση στην ειδικότητά του. Εργαζόταν για να αποκτήσει επαγγελματική εμπειρία σε μία αποθήκη, όταν κέντρισε το ενδιαφέρον ενός ιδιοκτήτη καταστήματος στην Ιταλία, ο οποίος θέλησε να μάθει ποιος είναι, να έρθει σε επαφή μαζί του και να κάνει διαφημιστική φωτογράφιση. «Ποιος είναι ο νεαρός με το κατσαρό μαλλί;» θέλησε να μάθει ο υποψήφιος εργοδότης του, που ουσιαστικά του άνοιξε έναν ακόμη δρόμο…

Αμέσως μετά από αυτή τη δουλειά, ο ίδιος υπέγραψε σε πρακτορείο μοντέλων στην Αθήνα.

Σπουδάζει ηλεκτρονικός, εργάζεται ως μαραγκός…

Ο Πάρης Βαφίνης στην Αθήνα όπου σπουδάζει εκπαιδευτικός ηλεκτρονικών μηχανικών δεν περιμένει πότε θα χτυπήσει το τηλέφωνό του από το πρακτορείο για να πάρει κάποια δουλειά ως μοντέλο. Εργάζεται και κερδίζει τα αναγκαία ως βοηθός μαραγκού.

«Δεν προσπαθώ να συνδυάσω τίποτα. Πρόκειται για τελείως διαφορετικά αντικείμενα που πραγματικά δεν συνδυάζονται. Απλώς τα κάνω παράλληλα, όσο υπάρχει αυτή η δυνατότητα, μέχρι να αποφασίσω τον δρόμο που θα ακολουθήσω. Δεν απορρίπτω τίποτα», αναφέρει.

Πηγή: taxydromos.gr 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button