ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Σεσημασμένοι οι δράστες της επίθεσης στο μίνι μάρκετ στα Χανιά – Έχουν απασχολήσει τις Αρχές για πλήθος παράνομων πράξεων

Οι δύο άνδρες που εμπλέκονται στην αιματηρή επίθεση σε μίνι μάρκετ στα Χανιά έχουν απασχολήσει τις Αρχές για πλήθος παράνομων πράξεων

Ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται οι δύο δράστες της βίαιης επίθεσης που σημειώθηκε λίγο πριν τις 8 το βράδυ του Σαββάτου (15/06), σε μίνι μάρκετ στα Χανιά, το οποίο ανήκει σε έναν 58χρονο Σύρο και τους δύο γιους του, ηλικίας 34 και 32 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες είναι δύο σεσημασμένοι κακοποιοί που έχουν απασχολήσει επανειλημμένα τις Αρχές για διάφορες παράνομες δραστηριότητες. Πιθανότατα, η επίθεση σχετίζεται με απόπειρα εκβιασμού.

Οι δύο άνδρες, ένας 46χρονος Ρώσος και ένας 30χρονος Αλβανός, εισέβαλαν στο κατάστημα οπλισμένοι με ξύλινα ρόπαλα και άρχισαν να επιτίθενται στους γιους του ιδιοκτήτη. Οι δύο αδελφοί αντέδρασαν και προσπάθησαν να αμυνθούν, οδηγώντας σε έντονη συμπλοκή. Κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης, ο Ρώσος τράβηξε ένα περίστροφο και πυροβόλησε στο γόνατο τον 34χρονο, προκαλώντας του διαμπερές τραύμα.

Μετά την επίθεση, οι δράστες διέφυγαν με μοτοσικλέτα. Ο 34χρονος τραυματίας μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Χανίων, ενώ ο 58χρονος πατέρας του και ο 32χρονος αδερφός του, που δέχτηκαν χτυπήματα με ρόπαλο, δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες και επέστρεψαν στο σπίτι τους.

Οι Αρχές έχουν ξεκινήσει εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο δραστών.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button