ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Νέα Φιλαδέλφεια: Με μια μαχαιριά δολοφόνησαν τον 39χρονο Μιχάλη

Το ένα και μοναδικό τραύμα που είχε στο χέρι του από μαχαίρι ο 29χρονος Μιχάλης, ήταν αυτό που του έκοψε το νήμα της ζωής την περασμένη Δευτέρα έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όπως αναφέρει το πόρισμα του ιατροδικαστή το τραύμα αυτό φαίνεται ότι του το κατάφεραν οι Κροάτες χούλιγκαν κατά την προσπάθεια του νεαρού να αμυνθεί, ενώ δεν προκύπτει άλλο τραύμα στη σορό.

Εκτιμάται επίσης ότι το μοιραίο αυτό τραύμα πιθανόν να προκλήθηκε από μαχαίρι τύπου κάραμπιτ, ενώ ο 29χρονος ξεψύχησε μέσα σε λίγα λεπτά από ακατάσχετη αιμορραγία.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο 29χρονος περπάτησε μέχρι το περίπτερο που βρίσκεται έξω από την εκκλησία της Αγίας Τριάδας κι εκεί σταμάτησε, με τις δυνάμεις του να αρχίζουν να τον εγκαταλείπουν.

Άνθρωποι που βρίσκονταν στο σημείο άρχισαν να καλούν το ΕΚΑΒ για να φτάσει ασθενοφόρο, ενώ ο νεαρός αιμορραγούσε ακατάσχετα.

Τελικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου οι γιατροί για πάνω από μία ώρα προσπαθούσαν να τον επαναφέρουν στη ζωή. Δυστυχώς όμως ήταν πολύ αργά.

Η κηδεία του Μιχάλη θα γίνει αύριο το απόγευμα στην Ελευσίνα.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button