ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Ηττήθηκε και από τον Πανελευσινιακό (62-72) η Αναγέννηση που ψάχνει βαθμούς σωτηρίας

Σε κακή αγωνιστική κατάσταση παραμένει η Αναγέννηση που χθες το απόγευμα γνώρισε την τέταρτη συνεχόμενη-δεύτερη εντός έδρας-ήττα από τον Πανελευσινιακό με 62-72 στα «Δύο Αοράκια», στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της National League 1. 

Οι φιλοξενούμενοι από το πρώτο ημίχρονο πήραν διψήφια διαφορά την οποία τελικά κράτησαν ως το τέλος, εκμεταλλευόμενοι την αστοχία και την κακή λειτουργεία της άμυνας της Αναγέννησης, με αποτέλεσμα να μην αφήσουν περιθώρια στο σύνολο του Μύρωνα Παπαδάκη που στερήθηκε ακόμη ένα ροζ φύλλο αγώνα. 

Όσον αφορά το στατιστικό κομμάτι, μοναδικός διασωθέντας ο Ντούσαν Βίτσεντιτς, ο οποίος πέτυχε 20 πόντους με 2 εύστοχα τρίποντα, τη στιγμή που ο συνήθης παραγωγικός, Δημήτρης Κουρέπης έμεινε στους μόλις 6 πόντους, τη στιγμή που οι γηπεδούχοι στερήθηκαν για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα τον Κρις Ραζή στην τέταρτη περίοδο, ο οποίος αποβλήθηκε με 5 προσωπικά φάουλ. 

Πλέον, η ομάδα του Αρκαλοχωρίου δίνει παράταση στη μάχη της σωτηρίας, αφού έπεσε σε ρεκόρ 8-11 ωστόσο παρέμεινε στην 9η θέση, τη στιγμή που η Ν. Κηφισιά επίσης ηττήθηκε, εντούτοις την πλησίασε στο -2 ο ΕΦΑΟΖ. Δύσκολο το έργο την την επόμενη εβδομάδα, αφού το Σάββατο (2/3, 17:00) θα αντιμετωπίσει την ισχυρή Δάφνη στο «Μιχάλης Μουρούτσος» για την 22η αγωνιστική. 

Τα δεκάλεπτα: 22-23, 38-48, 50-58, 62-72. 

ΑΣΑ Αναγέννηση (Μύρων Παπαδάκης): Μαραγκάκης 4 (1), Βίσεντιτς 20 (2), Σπυριδάκης 7 (1), Ραζής 15 (2), Βερτούδος 5 (1), Κουρέπης 6, Μητρόπαπας 2, Κριθινάκης 3 (1), Καρλής, Κουκιαδάκης 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button