Δ/Σ ΕλλάδαΣτερεά ΕλλάδαΤοπικές Είδησης

Χορευτικό Φεστιβάλ για τη Γιορτή της Μητέρας από τον Σύλλογο Γυναικών Αρκίτσας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Χορευτικό Φεστιβάλ για τη Γιορτή της Μητέρας σε συνδιοργάνωση του Συλλόγου Γυναικών Αρκίτσας «Η Εστία», του Δήμου Λοκρών και της Κοινότητας Αρκίτσας την Κυριακή 12 Μαΐου 2024 στις 19:00 στην Αρκίτσα του Δήμου Λοκρών.

Στους χαιρετισμούς που απηύθυναν ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές, ο Αντιδήμαρχος Δαφνουσίων κ. Ιωάννης Ανεστόπουλος και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αρκίτσας κ. Ανάργυρος Μοδιάτης, τόνισαν τη σπουδαιότητα της μητρότητας στη διάρκεια της ζωής και τη μοναδικότητα της λέξης μητέρα.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν τα Χορευτικό του Δήμου Λοκρών, το Χορευτικό Τμήμα Λάρυμνας, το Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Εξάρχου «Υάμπολις», το Χορευτικό Τμήμα του Πνευματικού Κέντρου του Καινούριου και το Χορευτικό του Συλλόγου Γυναικών Αρκίτσας «Η Εστία». Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας, Κτηνοτροφίας & Αλιείας Στερεάς Ελλάδας κ. Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος, η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Εθελοντισμού κ. Παναγιούλα Καζάνα, οι Τοπικοί Σύμβουλοι κ. Χρήστος Σακκάς και κ. Ιωάννης Ανεστόπουλος, ο Αιδεσιμότατος πατήρ Λάμπρος Λάμπρου, εκπρόσωποι Συλλόγων και φορέων από όλο το Δήμο και πλήθος κόσμου.

The post Χορευτικό Φεστιβάλ για τη Γιορτή της Μητέρας από τον Σύλλογο Γυναικών Αρκίτσας appeared first on STEREA NEWS.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button