ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Τραγωδία στην Αίγινα: Αυτοκτόνησε 14χρονος μαθητής

Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 14χρονος μαθητής στην Αίγινα

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Αίγινας από την είδηση θανάτου ενός 14χρονου μαθητή που έβαλε τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του aeginaportal, ο μαθητής της Γυμνασίου εντοπίστηκε σε ένα δέντρο απαγχονισμένος σήμερα το μεσημέρι και αφού νωρίτερα είχε πάει κανονικά στο σχολείο του.

Σύμφωνα με το newsbomb.gr, ο 13χρονος είχε αφήσει σημείωμα στην οικογένειά του που βρέθηκε στο σπίτι του.

Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί η Αστυνομία ωστόσο όλα δείχνουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία. Ωστόσο διεξάγεται έρευνα προκειμένου να αποκλειστεί κάθε πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας.

Η ανακοίνωση του δήμου για την αυτοκτονία του 13χρονου μαθητή στην Αίγινα

«Είναι μεγάλη η θλίψη που αισθανόμαστε όλοι μας για τον χαμό ενός τόσο νέου παιδιού», αναφέρει ο δήμος Αίγινας μετά την τραγική είδηση της αυτοκτονίας του 13χρονου μαθητή.

«Από την πρώτη στιγμή ο Δήμος μας συνεργάστηκε με ψυχολόγους για την στήριξη της οικογένειας, ενώ με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιάννη Ζορμπά ζητήθηκε ενίσχυση ειδικών για την ψυχολογική υποστήριξη των μαθητών του νησιού μας. Πρέπει όλοι μας να σταθούμε δίπλα στα παιδιά μας και να ελαφρύνουμε το βάρος τους. Δύναμη και κουράγιο στους οικείους του», συμπληρώνει.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button