ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Ρέθυμνο: Συναγερμός για 25χρονο τουρίστα που έχασε τις αισθήσεις του μέσα στα νερά του Κουρταλιώτικου φαραγγιού

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Συναγερμός για 25χρονο τουρίστα που έχασε τις αισθήσεις του μέσα στα νερά του Κουρταλιώτικου φαραγγιού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο νεαρός και η κοπέλα του είχαν κατέβει στο φαράγγι όπου βούτηξαν στα νερά που τρέχουν από τους μικρούς καταρράκτες για να κάνουν το μπάνιο τους

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές καθώς ένας άνδρας έχασε τις αισθήσεις του σύμφωνα με πληροφορίες στο Κουρταλιώτικο φαράγγι. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες πρόκειται για έναν 25χρονο τουρίστα, ο οποίος μαζί με τη σύντροφό του είχαν κατέβει στο φαράγγι, όπου βούτηξαν στα νερά που τρέχουν από τους μικρούς καταρράκτες για να κάνουν μπάνιο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο νεαρός άνδρας φέρεται ότι κάποια στιγμή πνιγόταν μέσα στα νερά του φαραγγιού, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν κάποιοι άλλοι τουρίστες που βρέθηκαν κοντά του και να τον βγάλουν από το νερό. Ο νεαρός ωστόσο, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, δεν επικοινωνούσε με το περιβάλλον και καθώς δεν ήταν δυνατόν να περπατήσει για να ανέβει το φαράγγι, κλήθηκε πυροσβεστική δύναμη για να τον ανασύρει και να τον οδηγήσει σε ασφαλές σημείο για να λάβει τις πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο σημείο έχει κληθεί και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button