Β/Α ΑιγαίοΝότιο ΑιγαίοΤοπικές Είδησης

Νίκη αφιερωμένη στην Σελλαβτζή για την L.F.C. Ιάλυσος!

Dodekanisos

Εντυπωσιακή για άλλη μια φορά η LFC Ιάλυσος επικράτησε του Ιασών Ιλίου με 4-0 στο γήπεδο της Παστίδας και έκλεισε με ιδανικό τρόπο της εντός έδρας υποχρεώσεις για την Β’ Εθνική Γυναικών στον 4ο όμιλο.

Με τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Βαγγέλη Χατζηαντωνίου δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στις φιλοξενούμενες. Αξίζει να σημειωθεί πως στην αναμέτρηση αγωνίστηκαν οκτώ παίκτριες από το τμήμα της U15, άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις και θα αποτελέσουν το μέλλον της ομάδας! Δύο γκολ πέτυχε η Ματθαίου και από ένα η Παπαγερίδου και η Γρύλλη στην εύκολη επικράτηση της L.F.C. Ιάλυσος.

Μια νίκη αφιερωμένη από τις παίκτριες, το τεχνικό επιτελείο και την διοίκηση της ομάδας στην συμπαίκτρια τους Νουρ Σελλαβτζή. Η νεαρή αθλήτρια εγχειρίστηκε επιτυχώς για την αποκατάσταση του πρόσθιου χιαστού, τις ευχήθηκαν καλή αποκατάσταση και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους. Επιπλέον η L.F.C. Ιάλυσος συγχαίρει το φίλο σωματείο Ιάσων Ιλίου για την εν γένει παρουσία του στην κατηγορία και την ανάδειξη νεαρών παικτριών και του εύχεται καλή επιτυχία για το μέλλον.

Τα γκολ του αγώνα
11’: Η Ματθαίου με πλασέ μέσα στην μικρή περιοχή μετά από κόρνερ της Κουγιού (1-0)
15’: Η Παπαγερίδου με διαγώνιό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή (2-0)
27’: Η Ματθαίου με σουτ μέσα από τη μεγάλή περιοχή (3-0)
35’: Η Γρύλλη με εκπληκτικό σουτ έξω από τη μεγάλή περιοχή (4-0)

L.F.C. ΙΑΛΥΣΟΣ : Βαγγέλης Χατζηαντωνίου: Σακκομήτρου, Βασιλώτου, Τριμμάτη, Μουτσάκου (46′ Καλλιστή), Παπαεμμανουήλ (61′ Κουδούνη), Παπαγερίδου (55′ Πετρίδη), Κιουταχιάλη, Γρύλλη, Κουγιού, Καμπουράκη (55′ Χατζηαντωνίου), Ματθαίου (46′ Μπρόκου)

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button