ΘεσσαλίαΤοπικές Είδησης

Πώς κάηκε ζωντανή μέσα στο αυτοκίνητο της μαζί με το σκύλο της – Το παιχνίδι της μοίρας και η 80χρονη συγκάτοικος της – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα

Δραματικές είναι οι νεότερες πληροφορίες του δυστυχήματος στο Νότιο Πήλιο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας, αποκλειστικά το TheNewspaper.gr.

Η σορός που βρέθηκε σε απανθρακωμένη γυναίκα ανοίκει σε μία 80χρονη από την Αυστρία που τα τελευταία πολλά χρόνια ζει στην Τροχάλα μαζί με τη συνομήλικη φίλης. Στο φλεγόμενο όχημα άφησε την ζωή του και ο σκύλος της 80χρονης που δεν κατάφερε να βγει από το όχημα.

Όλα ξεκίνησαν όταν η 80χρονη αποφάσισε να πάει στον Πλατάνια για να αποχαιρετήσει φίλους, καθώς σήμερα θα πετούσε για Αυστρία μαζί με τη συγκάτοικο της, στο γυρισμό έχασε τον έλεγχο του οχήματος και βρέθηκε μέσα σε ρείθρο, με το ΙΧ να έχει ντεραπάρει.

Η άτυχη γυναίκα πατούσε επίμονα το γκάζι στην προσπάθεια της να «ξεκολλήσει» το όχημα, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Περίοικοι άκουσαν τον θόρυβο και ενημέρωσαν τις Αρχές. Εικάζεται ότι λόγω της πίεσης που ασκήθηκε στο όχημα σε συνδυασμό με το ντεραπάρισμα, είναι πιθανό να εκχυλίθηκαν λάδια από τη μηχανή, τα οποία ίσως να προκάλεσαν και την ανάφλεξη.

Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικές έσπευσαν στο σημείο, αλλά δυστυχώς ήταν ήδη αργά με το όχημα να έχει τυλιχτεί στις φλόγες. Στο τόπο του δυστυχήματος βρέθηκαν και αστυνομικές δυνάμεις, ενώ το τμήμα Εγκλημάτων κατά ζωής που βρέθηκε στο σημείο έρευνα το συμβάν.

Η δεύτερη 80χρονη είναι καλά στην υγεία της, καθώς επέλεξε να μην μεταβεί στον Πλατανιά και να παραμείνει σπίτι που διέμενε για πολλά χρόνια με το θύμα. Αργά το βράδυ φέρεται να έμαθε τα δυσάρεστα νέα, τα οποία δεν μπορεί να πιστέψει μέχρι και τώρα.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button