ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Πότε θα γίνει το ραντεβού με την Αγαπηδάκη για το Νοσοκομείο Σητείας;

Ίσως τις επόμενες ημέρες ή διάστημα να καταστεί εφικτή αυτή η συνάντηση, ώστε και η ίδια να τα ακούσει τα αιτήματα από πρώτο χέρι

Η αλήθεια είναι ότι οι Σητειακοί είχαν μεριμνήσει, ώστε μαζί με την κινητοποίηση να υπάρξει ραντεβού και με την αν. υπουργό Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη, που επίσης έχει στειακή καταγωγή. Όμως, λόγω των γεγονότων στη Θεσσαλία από τις καταστροφές που προκάλεσε η κακοκαιρία “Ντάνιελ” και τις μολυσματικές ασθένειες που άρχισαν να εμφανίζονται, θεωρείται δύσκολο να πραγματοποιηθεί ραντεβού για το μέλλον του Νοσοκομείου Σητείας, που είχε ζητήσει και ο δήμαρχος της περιοχής Γιώργος Ζερβάκης σήμερα.

Ίσως τις επόμενες ημέρες ή διάστημα να καταστεί εφικτή αυτή η συνάντηση, ώστε και η ίδια να τα ακούσει τα αιτήματα από πρώτο χέρι. Ωστόσο, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι δε βρίσκεται ούτε ένας από τη Σητεία που να υποστηρίξει ότι κακώς ξεσηκώνονται για το νοσοκομείο! Η κατάσταση είναι οριακή, εφημερίες δε βγαίνουν, ο κόσμος ταλαιπωρείται με άλλα νοσοκομεία γιατί λείπει προσωπικό και συνεπώς οι υπηρεσίες είναι ελλιπείς!

 

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button