ΘεσσαλίαΤοπικές Είδησης

Πυρετός διαβουλεύσεων για το debate Αγοραστού με Κουρέτα – Που έχουμε «εμπλοκή»

Πυρετός διαβουλεύσεων βρίσκεται σε εξέλιξη μεταξύ των δύο επιτελείων των διεκδικητών του περιφερειακού θώκου στη Θεσσαλία, μετά την κοινή αποδοχή να διεξαχθεί debate.

Ωστόσο, κατά πληροφορίες το ζήτημα μέχρι στιγμής έχει «σκαλώσει» στο ποιος θα φιλοξενήσει την τηλεμαχία Αγοραστού – Κουρέτα. Τούτο διότι από το επιτελείο του κ. Κουρέτα ζητείται το debate να γίνει στην ΕΡΤ, ενώ από την πλευρά του κ. Αγοραστού να γίνει διακαναλικό στη Θεσσαλία, δηλαδή να μεταδοθεί από τα τέσσερα τοπικά κανάλια. Το επιχείρημα του νυν Περιφερειάρχη εστιάζει στην ανάγκη να συμμετάσχουν στην κουβέντα τοπικοί δημοσιογράφοι που γνωρίζουν καλά το αντικείμενο, ώστε αυτή να οδηγήσει σε χρήσιμα συμπεράσματα με πρωταγωνιστές τους δύο υποψήφιους περιφερειάρχες και όχι τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης. Αντιδράσεις στο ενδεχόμενο να φιλοξενηθεί η συζήτηση στην δημόσια τηλεόραση υπάρχουν και από τα τοπικά δίκτυα που θεωρούν πως έτσι παραγκωνίζονται σε μία τόσο κρίσιμη στιγμή για τη Θεσσαλία.

Διαφοροποιήσεις όμως εμφανίστηκαν για το θέμα και στο εσωτερικό της παράταξης του κ. Κουρέτα καθώς η πρώτη σε σταυρούς στη Λάρισα κ. Μαρία Γαλλιού δήλωσε στο κανάλι formedia πως «δεν συμμερίζομαι αυτή τη θέση και με βρίσκει παντελώς αντίθετη. Οι Θεσσαλοί πολίτες πρώτα εμπιστεύονται τα θεσσαλικά μέσα ενημέρωσης».

Επίκεινται νέες διεργασίες με το ξημέρωμα της Τετάρτης…

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button