ΘεσσαλίαΤοπικές Είδησης

Στη φυλακή 52χρονος που είχε επιτεθεί σε 3 γυναίκες στον Βόλο – Γιατί το έκανε, σύμφωνα με την απολογία του

Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος 52χρονος στον Βόλο, ο οποίος καταδικάστηκε χωρίς αναστολή χθες από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, για επιθέσεις που είχε κάνει σε βάρος τριών γυναικών στην πόλη, μιας μητέρας με τα παιδιά της και δύο φοιτητριών, τον Ιανουάριο του 2023.

Σχετικά με το περιστατικό, στις 19/1/23 τα ξημερώματα, ο άνδρας, κινούμενος σε ποδήλατο στην διασταύρωση Ερμού και Ιωλκού, επιτέθηκε σε δύο φοιτήτριες, 22 και 23 ετών, βρίζοντάς τες και χτυπώντας την 23χρονη κοπέλα στην πλάτη με ξύλινο κοντάρι.

Το πρωί της ίδιας ημέρας, γύρω στις 9πμ, ο ίδιος, επιβαίνοντας πάλι σε ποδήλατο, εξύβρισε και απείλησε χυδαία 36χρονη μητέρα που περπατούσε με τα δύο παιδιά της στην Ανθίμου Γαζή, στο ύψος της Φιλελλήνων.

Οι γυναίκες κατήγγειλαν τα περιστατικά στην αστυνομία, και άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν τον 52χρονο λίγες ώρες αργότερα στην διασταύρωση Παγασών και Μικρασιατών, όπου και έγινε σύλληψή του, κατά την οποία εξύβρισε και τους αστυνομικούς.

Ο 52χρονος είχε καταδικαστεί πρωτόδικα στο αυτόφωρο για εξύβριση κατ΄ εξακολούθηση, απλή σωματική βλάβη κατά συρροή, απειλή, παράνομη οπλοφορία και παράνομη οπλοχρησία σε συνολική ποινή φυλάκισης 22 μηνών και χρηματική ποινή 360 ευρώ.

Από το σύνολο της ποινής του διατάχθηκε η άμεση έκτιση τριών μηνών, καθώς όμως του είχε δοθεί δικαίωμα έφεσης με αναστέλλουσα δύναμη, το είχε ασκήσει για να παραμείνει ελεύθερος.

Χθες η υπόθεση του επανεκδικάστηκε με τον ίδιο να ομολογεί τις πράξεις του και να υποστηρίζει στην απολογία του πως είχε λίγα …νεύρα γιατί είχε πιει.

Κρίθηκε και πάλι ένοχος από το δικαστήριο και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 16 μηνών και χρηματική ποινή 260 ευρώ, ενώ διατάχθηκε και πάλι μερική έκτιση διαστήματος τριών μηνών, οδηγώντας τον στην φυλακή.

thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button