Β/Α ΑιγαίοΝότιο ΑιγαίοΤοπικές Είδησης

Πρώτη νίκη για Πολυβώτη, παρέμεινε χαμηλά ο Ορφέας

Dodekanisos

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας πανηγύρισε σήμερα ο Πολυβώτης. Η ομάδα της Νισύρου επικράτησε με 5 – 4 εντός έδρας του Ορφέα. Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους μόλις στο 6’ όταν ο Κατσαμάκης έστειλε κατά λάθος τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (1- 0). Στο 13’ ο Σφακιανός έδωσε «αέρα» δυο τερμάτων στην ομάδα του (2 – 0) και στο 28’ ο Καμπάνης έκανε το 3 – 0! Ο Ορφέας με δυο τέρματα του Νίκα (στο 29’ και στο 38’) ξαναμπήκε στο παιχνίδι κάνοντας το 2 – 3 αλλά πριν τελειώσει το ημίχρονο, ο Χατζηνικολάου έκανε το 2 – 4. Στο 81’ ο Παπαδάκης διεύρυνε και άλλο το σκορ (2 – 5) όμως και πάλι οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Στο 85’ ο Ροδίτης μείωσε σε 3 – 5 και στις καθυστερήσεις ο ίδιος παίκτης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, διαμόρφωσε το τελικό 4 – 5.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Βλάχος (Κασιώτης, Ροδίτης) ο οποίος στο 60′ έδειξε την απευθείας κόκκινη κάρτα στον Dimitrov για βιαιοπραγία σε αντίπαλο.
Οι συνθέσεις:
ΠΟΛΥΒΩΤΗΣ ΝΙΣΥΡΟΥ: Χαρτοφύλης, Μακρής, Ανδριώτης, Β. Χατζηνικολάου, Φωτεινής, Σφακιανός, Χατζηνικολάου (70’ Παπαδάκης), Καραγιάννης, Καμπάνης (53’ Νομικός), Ορσάρης (20’ Dimitrov), Πατρίκης
ΟΡΦΕΑΣ: Σκυλλάς, Αυγέρης (80’ Λαγογένης), Μαλανδρής (97’ Τσάκε), Πελέκης, Αντωνιάδης, Κατσαμάκης (80’ Τζούρτζη), Kiarri, Ροδίτης, Πλαγγέντης, Νίκας, Σκιαθίτης (50’ Σέντης)

Ο Ορφέας συγχαίρει τη διαιτησία
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε μετά το παιχνίδι, η ομάδα του Ορφέα αναφέρει τα ακόλουθα:
“Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ορφέας αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί δημόσια το διαιτητή κ. Βλάχο και τους βοηθούς του κ.κ. Κασιώτη και Ροδίτη για την άψογη διαιτησία τους στο παιχνίδι της ομάδας μας με τον Πολυβώτη. Παράλληλα, ευχαριστούμε τον Πολυβώτη και τη διοίκηση του συλλόγου για την φιλοξενία της ομάδας μας, κατά την παρουσία της στο νησί της Νισύρου. Τέτοιες φιλοξενίες προάγουν τον αθλητισμό της Δωδεκανήσου. Επιφυλασσόμαστε να ανταποδώσουμε την φιλοξενία στο παιχνίδι του 2ου γύρου”.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button