Δ/Σ ΕλλάδαΣτερεά ΕλλάδαΤοπικές Είδησης

Πρόθεση συμμετοχής του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Tο Επιμελητήριο Φθιώτιδας ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του ότι προτίθεται να συμμετάσχει στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα λάβει χώρα στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης το χρονικό διάστημα 07 έως 15 Σεπτεμβρίου 2024.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, στην οποία τιμώμενη χώρα θα είναι η Γερμανία, και με σκοπό την προβολή και παρουσίαση των επιχειρήσεων του συνόλου της ελληνικής επικράτειας, η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων σχεδιάζει τη διοργάνωση – από κοινού με τη ΔΕΘ Α.Ε. – ημέρα γευσιγνωσίας τροφίμων & ποτών.

Οι επιχειρήσεις – μέλη μέσα από το περίπτερο του Επιμελητηρίου, θα έχουν τη δυνατότητα κατά τη διάρκεια της έκθεσης, να προβάλουν την επιχείρησή τους, να διαφημίσουν τα προϊόντα τους μέσω έντυπου διαφημιστικού υλικού ή δειγμάτων των προϊόντων καθώς και να προβούν σε πωλήσεις.

Το κόστος συμμετοχής της βασικής κατασκευής (ίχνος εδάφους & κατασκευή/ανάπτυξη βασικής δομής περιπτέρου) θα καλυφθεί από το Επιμελητήριο Φθιώτιδας.

Οποιαδήποτε τυχόν επιπλέον κατασκευή ή ενοικίαση επιπρόσθετου εξοπλισμού, θα βαρύνει τις επιχειρήσεις.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή αποτελεί η αποστολή στελεχών που θα εκπροσωπήσουν την επιχείρηση στην έκθεση.

Σημειώνεται ότι η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας με περίπτερο στην 88η ΔΕΘ θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των ενδιαφερόμενων επιχειρήσεων.

Οι ταμειακά ενήμερες επιχειρήσεις – μέλη μας που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Έκθεση, καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024, συμπληρώνοντας την επισυναπτόμενη αίτηση & αποστέλλοντας την στο e-mail: info@fthiotidoscc.gr.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2231021395 (Υπεύθυνος: κ. Χριστόφορος Παπαβασιλείου).

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button