ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Η Yoshiki θα συνθέσει το επίσημο τραγούδι για την 50η επέτειο της Hello Kitty

Ο εορτασμός του Χρυσού Ιωβηλαίου της Hello Kitty θα πραγματοποιηθεί το 2024, 50 χρόνια μετά τη δημιουργία του αγαπημένου χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων το 1974

Η Yoshiki, αρχηγός του θρυλικού συγκροτήματος X Japan, επιλέχθηκε από τη Sanrio για τη σύνθεση και την παραγωγή του επίσημου τραγουδιού για την 50η επέτειο της Hello Kitty.

Ο εορτασμός του Χρυσού Ιωβηλαίου της Hello Kitty θα πραγματοποιηθεί το 2024, 50 χρόνια μετά τη δημιουργία του αγαπημένου χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων το 1974.

Η Yoshiki έχει μακροχρόνια σχέση με τη Sanrio, έχοντας συνεργαστεί με την ιαπωνική εταιρεία στο “yoshikitty”, τον πρώτο χαρακτήρα της Sanrio βασισμένο σε αληθινό πρόσωπο.

o

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου, η Yoshiki θα συνεργαστεί με υψηλού προφίλ μουσικούς καλλιτέχνες για το θεματικό τραγούδι, αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί συγκεκριμένα ονόματα.

ττυ

«Hello Kitty, συγχαρητήρια για την 50η επέτειό σου. Είναι μεγάλη τιμή για μένα να δέχομαι πρόταση για τη δημιουργία ενός επίσημου παγκόσμιου θεματικού τραγουδιού για μια τόσο υπέροχη εκδήλωση. Η Hello Kitty είναι πάντα χαριτωμένη και κάνει τους πάντες να χαμογελούν. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Έχεις και εσωτερική δύναμη. Και καθώς γίνεσαι φίλη με άλλους, νιώθω σαν να καταλαβαίνω τους πολλούς λόγους για τους οποίους σε αγαπούν οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο. Δημιουργώ ένα τραγούδι που ταιριάζει απόλυτα με τα υπέροχα χαρακτηριστικά της Hello Kitty».

κιττυ

Η εταιρεία με έδρα το Τόκιο το 1974 δημιούργησε τη γυναικεία ανθρωπόμορφη λευκή γάτα με φιόγκο και χωρίς στόμα. Η Hello Kitty εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε ένα βινύλ τσαντάκι για κέρματα στην Ιαπωνία και έγινε παγκόσμιο φαινόμενο με συνεργασίες στη μόδα, στις τέχνες, στη μουσική, στα καλλυντικά και σε άλλους τομείς.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button