ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Την Πέμπτη δικάζεται ο 26χρονος Βρετανός για τον εκβιασμό επιχειρηματία στην Αμμουδάρα

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε νωρίτερα σήμερα ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου, ωστόσο, τελικά η δίκη αναβλήθηκε για την Πέμπτη. Κατόπιν, ο νεαρός κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος

Μεθαύριο Πέμπτη (21/9) αναμένεται να δικαστεί από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου ο 26χρονος Βρετανός τουρίστας που φέρεται να εκβίασε 47χρονο επιχειρηματία στην Αμμουδάρα Ηρακλείου. 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε νωρίτερα σήμερα ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου, ωστόσο, τελικά η δίκη αναβλήθηκε για την Πέμπτη. Κατόπιν, ο νεαρός κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος.

Ο νεαρός άνδρας κατήγγειλε προ ημερών στο Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου ότι υπέστη σωματική βλάβη ενώ βρισκόταν στην επίμαχη επιχείρηση-μπαρ. 

Ο νεαρός τουρίστας φέρεται να υπέβαλε μήνυση σε βάρος τόσο του 47χρονου επιχειρηματία, όσο και σε βάρος 27χρονου εργαζόμενου του μπαρ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία συνέλαβε τους δύο άνδρες, ωστόσο, η υπόθεση δεν έληξε εκεί… 

Ο τουρίστας φέρεται να απέστειλε στον επιχειρηματία διαδικτυακά μηνύματα ζητώντας του να του καταβάλει 5.000 ευρώ προκειμένου αφενός να αποσύρει τη μήνυση κι αφετέρου να μη συκοφαντήσει την επιχείρηση στο Internet. 

Ο 47χρονος δεν έμεινε άπραγος κι απευθύνθηκε στις Αρχές ενημερώνοντάς τες σχετικά: Κατόπιν συνεννόησης με την Αστυνομία, ο επιχειρηματίας δέχτηκε να συναντηθεί με τον φερόμενο εκβιαστή δήθεν για να του καταβάλει μια… προκαταβολή από τα ζητούμενα.

Ο 47χρονος έδωσε στον Βρετανό 1500 ευρώ σε… προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Ελάχιστα λεπτά αργότερα, αστυνομικοί έκαναν αιφνιδιαστικά έλεγχο στον 26χρονο στην κατοχή του οποίου βρήκαν τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα και τον συνέλαβαν. 

Ο συλληφθείς παραπέμφθηκε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία για εκβίαση στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου νωρίτερα σήμερα Τρίτη 19/9.

Ωστόσο, η δίκη αναβλήθηκε για μεθαύριο Πέμπτη και ο νεαρός Βρετανός αφέθηκε ελεύθερος.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button