ΘεσσαλίαΤοπικές Είδησης

«Οργιάζουν» οι απατεώνες με τις τηλεφωνικές απάτες στα Τρίκαλα

«Επιδρομή» έκαναν επιτήδειοι το πρωί της Τετάρτης στα Τρίκαλα, επιχειρώντας να εξαπατήσουν συμπολίτες μας και να τους αποσπάσουν μεγάλα χρηματικά ποσά. Μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις πέτυχαν τον σκοπό τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Trikalanews.gr οι απατεώνες έδρασαν με τη γνωστή μέθοδο των τροχαίων ατυχημάτων. Προσποιούμενοι γιατρούς, δικηγόρους και αστυνομικούς τηλεφωνούσαν σε Τρικαλινούς και τους ενημέρωναν πως συγγενικά τους πρόσωπα ενεπλάκησαν σε τροχαίο και απαιτούνται μεγάλα χρηματικά ποσά, είτε για να απεμπλακούν από τις ευθύνες, είτε γιατί χρειάζονται κάποιο χειρουργείο.

Τα κρούσματα ήταν αλλεπάλληλα και μάλιστα υπήρξαν περιπτώσεις συμπολιτών οι οποίοι έπεσαν στην παγίδα, χάνοντας μεγάλα χρηματικά ποσά.

Η Αστυνομία ενημερώθηκε και έχοντας στη διάθεσή της κάποια στοιχεία, έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Όπως αποδεικνύεται, παρά το γεγονός πως πρόκειται για μια γνωστή μέθοδο απάτης, οι πολίτες μέσα στη σύγχυση και την ταραχή πέφτουν θύματα. Για τον λόγο αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και κυρίως ενημέρωση των ηλικιωμένων.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button