Διεθνής επικαιρότητα

Ποια κρυπτονομίσματα θα ανέβουν το 2024;

Εάν ασχολείστε ενεργά με τις επενδύσεις crypto, είναι λογικό να αναρωτιέστε ποια κρυπτονομίσματα θα ανέβουν το 2024. Άλλωστε, η συγκεκριμένη κατηγορία επενδύσεων έχει αποδείξει πολλές φορές, ότι μπορεί να οδηγήσει σε πολύ μεγάλα κέρδη. Έτσι, παρακάτω σας ετοιμάσαμε μια λίστα με τα crypto coins που παρουσιάζουν τις μεγαλύτερες προοπτικές για σημαντική άνοδο φέτος.

Αγορά WienerAI

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα νέα κρυπτονομίσματα παρουσιάζουν μεγαλύτερες προοπτικές να ανέβουν σε τιμή

Μπορεί τα καθιερωμένα κρυπτονομίσματα όπως το Bitcoin και το Ethereum να αποτελούν μια αξιόπιστη επενδυτική επιλογή, ωστόσο τα νέα κρυπτονομίσματα συνήθως παρουσιάζουν μεγαλύτερες προοπτικές κερδών. Ειδικότερα, ένα νέο κρυπτονόμισμα συνήθως αξιοποιεί καινοτόμες λειτουργίες, οι οποίες μπορούν να προσελκύσουν το ενδιαφέρον μεγαλύτερου αριθμού επενδυτών.

Επιπρόσθετα, τα καινούρια κρυπτονομίσματα συχνά ξεκινούν με χαμηλότερη κεφαλαιοποίηση της αγοράς, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει μεγαλύτερο περιθώριο ανάπτυξης. Οι πρώτοι επενδυτές μπορούν ενδεχομένως να δουν σημαντικές αποδόσεις καθώς αυτά τα crypto coins αναπτύσσονται.

Ποια κρυπτονομίσματα θα ανέβουν το 2024;

Όπως προαναφέραμε, τα κρυπτονομίσματα που εντοπίσαμε και τα οποία θεωρούμε ότι παρουσιάζουν τις μεγαλύτερες προοπτικές να ανέβουν σε τιμή το 2024, είναι τα παρακάτω:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

WienerAI ($WAI) – Meme coin με το δικό του AI trading bot

Το WienerAI είναι ένα πρωτοποριακό κρυπτονόμισμα που αξιοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη (AI) και την τεχνολογία blockchain, ώστε να προσφέρει ένα ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο. Ειδικότερα, ο βοηθός συναλλαγών που θα λανσάρει το έργο, θα αναλύει την αγορά κρυπτονομισμάτων σε πραγματικό χρόνο, παρουσιάζοντας τις πιο πολλά υποσχόμενες επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα. Έτσι, οι χρήστες του θα μπορούν να επιλέξουν επιτυχημένες επενδύσεις, εξασφαλίζοντας σημαντικά κέρδη.

Ωστόσο, το AI trading bot δεν είναι το μόνο που κάνει το WienerAI να ξεχωρίζει. Ο meme χαρακτήρας τους φαίνεται να έχει κερδίσει την κοινότητα crypto από τις πρώτες κιόλας ημέρες. Παράγοντας που συνήθως οδηγεί σε μια αυξημένη ζήτηση του token. Κάτι που επιβεβαιώνει άλλωστε και η προπώληση του κρυπτονομίσματος, η οποία έχει συγκεντρώσει σχεδόν 6 εκατομμύρια δολάρια.

Αγορά WienerAI

PlayDoge ($PLAY) – Meme coin με play-to-earn παιχνίδι

Το PlayDoge είναι ένα memecoin που συνδυάζει τη φιλοσοφία των memes με ένα καινοτόμο παιχνίδι crypto. Μάλιστα, το παιχνίδι φέρνει όμορφες αναμνήσεις από τη δεκαετία του ’90, αφού θυμίζει το γνωστό σε όλους Tamagotchi. Η βασική διαφορά είναι ότι το crypto game του PlayDoge είναι πιο αναβαθμισμένο και εξασφαλίζει και ανταμοιβές στους παίκτες.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες θα φροντίζουν ένα εικονικό κατοικίδιο ζώο και θα κερδίζουν δωρεάν $PLAY tokens. Κρυπτονομίσματα δηλαδή τα οποία είτε μπορούν να μετατρέψουν σε πραγματικά χρήματα, είτε να τα ποντάρουν στο staking για να τα αυξήσουν σε αριθμό.

Η καινοτομία αυτή έχει ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον της αγοράς, οδηγώντας σε μια εξαιρετική προπώληση έως τώρα. Ειδικότερα, η ζήτηση των κρυπτονομισμάτων $PLAY είναι ιδιαίτερα αυξημένη, με τα κεφάλαια του presale να ξεπερνούν τα 4.6 εκατομμύρια δολάρια.

Αγορά PlayDoge

Sealana ($SEAL) – Το πιο δημοφιλές meme coin στο Solana αυτή τη στιγμή

Τον τελευταίο καιρό, έχουμε δει μια ιδιαίτερα υψηλή ζήτηση στα meme coins του Solana blockchain. Ένα από αυτά που φαίνεται να προσελκύουν το μεγαλύτερο επενδυτικό ενδιαφέρον, είναι το Sealana ($SEAL). Ένα αστείο έργο που αξιοποιεί την κουλτούρα των meme για να δημιουργήσει μια degen κοινότητα.

Ο βασικός χαρακτήρας του έργου είναι εμπνευσμένος από την τηλεοπτική σειρά South park και έχει τη μορφή μιας παχύσαρκης φώκιας. Μάλιστα, το έργο φαίνεται να εξετάζει και επιπλέον χρησιμότητες πέρα από τα memes, κάτι που θα μπορούσε να ενισχύσει την ήδη αυξημένη ζήτηση του token. Οποία μάλιστα είναι αρκετά μεγάλη, αφού η προπώληση του $SEAL έχει ξεπεράσει τα 4 εκατομμύρια δολάρια.

Αγορά Sealana

Βάση Dawgz ($DAWGZ) – Το multichain meme coin

Τελευταίο στη λίστα μας με τα κρυπτονομίσματα που θα ανέβουν το 2024 είναι το Base Dawgz ($DAWGZ), ένα ακόμη meme coin το οποίο ξεκίνησε να συγκεντρώνει μια θερμή κοινότητα υποστηρικτών. Αξιοποιώντας τη λειτουργία πονταρίσματος, το έργο προσφέρει στους επενδυτές του και χρησιμότητα.

Επιπρόσθετα, ένα από τα πλεονεκτήματα του συγκεκριμένου κρυπτονομίσματος, είναι το γεγονός ότι διαθέτει Multi-chain χαρακτήρα. Αυτό σημαίνει ότι το token θα είναι διαθέσιμο σε διάφορα blockchain, όπως το BNB, το ETH, το SOL και πολλά άλλα. Η προπώληση του Base Dawgz έχει ήδη ξεκινήσει και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα συγκέντρωσε πάνω από 1.6 εκατομμύρια δολάρια.

Αγορά Base Dawgz

Ποια κρυπτονομίσματα θα ανέβουν σε τιμή – Συμπέρασμα

Εάν λοιπόν ανήκετε και εσείς σε εκείνους που αναζητούν ποια κρυπτονομίσματα θα ανέβουν το 2024, τότε σίγουρα θα πρέπει να εξετάσετε τα ανωτέρω έργα. Κάθε ένα από τα κρυπτονομίσματα αυτά, προσφέρει τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button