ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Σε γιορτινούς ρυθμούς το Ρέθυμνο: Λάμψη και πολλές εκδηλώσεις από την ερχόμενη εβδομάδα – Πότε θα «ανάψει» το χριστουγεννιάτικο δέντρο (vid)

Ρέθυμνο

Σε γιορτινούς ρυθμούς το Ρέθυμνο: Λάμψη και πολλές εκδηλώσεις από την ερχόμενη εβδομάδα – Πότε θα «ανάψει» το χριστουγεννιάτικο δέντρο (vid)

Τα γιορτινά του φόρεσε το Ρέθυμνο, και είναι σχεδόν έτοιμο να υποδεχτεί την εορταστική περίοδο. Την Τρίτη θα «ανάψει» το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία αγνώστου στρατιώτη, ενώ από την ερχόμενη εβδομάδα και για όλες τις γιορτινές μέρες, θα πραγματοποιούνται δρώμενα σε διάφορα σημεία της πόλης

  • Την Τρίτη η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου

Μύρισαν ήδη Χριστούγεννα στο Ρέθυμνο, με το μεγαλύτερο μέρος του στολισμού της πόλης να έχει ολοκληρωθεί, η εορταστική περίοδος ανοίγει επίσημα την ερχόμενη Τρίτη, με την παραδοσιακή φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη.

Η λαμπερή υποδοχή των γιορτών, υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής, θα επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά και μια μεγάλη συναυλία, ενώ τις επόμενες μέρες σε όλη την πόλη θα πραγματοποιούνται εορταστικά δρώμενα.

Παράλληλα, φέτος η πλατεία Μικρασιατών θα γεμίζει γιορτινές νότες, αφού θα δημιουργηθεί ένα χριστουγεννιάτικο πάρκο, ενώ φυσικά δε θα μπορούσαν να λείπουν από το πρόγραμμα οι δυο ξεχωριστοί πολιτιστικοί χώροι του Ρεθύμνου.

Οι πολίτες απολαμβάνουν το στολισμό στους δρόμους της πόλης, κάνοντας τη βόλτα τους και περιμένοντας με ανυπομονησία τις επόμενες εβδομάδες που το Ρέθυμνο θα βρίσκεται πλέον σε απόλυτα γιορτινό ρυθμό.

Δείτε το βίντεο:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button