ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Tην Παρασκευή 19 Απριλίου η τέταρτη διανομή κοινωνικού παντοπωλείου του Δ.Ρεθύμνης

Οι ωφελούμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους την κάρτα μέλους ή εξουσιοδότηση αν δεν προσέλθουν οι ίδιοι για την παραλαβή των ειδών

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ. Ρεθύμνης (Σύμπραξη Δ. Ρεθύμνης και ΑΜΚΕ «Ξένιος Ζευς»), ενημερώνει τους ωφελούμενους της Δομής ότι θα πραγματοποιήσει την τέταρτη διανομή τροφίμων μακράς διαρκείας (ρύζι, αλεύρι, μακαρόνια, ζυμαρικά, φακή, φασόλια, κριθαράκι, ρεβύθια, μπισκότα, παξιμάδι, αλάτι, καφές, γάλα εβαπορέ, τοματοπολτός, ζάχαρη, μαρμελάδα, δημητριακά) και ελαιολάδου  για το έτος 2024, την Παρασκευή  19 Απριλίου 2024, από τις  οκτώ το πρωί έως τη μία το μεσημέρι, στο χώρο του κτιρίου της Κοινωνικής Μέριμνας (οδός Μαρκέλλου 25 – περιοχή Μασταμπά). 

 

Σημειώνεται ότι  οι ωφελούμενοι της Δομής θα ενημερωθούν και με προσωπικό μήνυμα (sms) για την ημερομηνία διεξαγωγής της διανομής, με εξαίρεση δικαιούχους που δεν έχουν τη δυνατότητα να  λάβουν sms οι οποίοι θα ενημερωθούν τηλεφωνικά. 

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2831052191, κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες.

Οι ωφελούμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους την κάρτα μέλους ή εξουσιοδότηση αν δεν προσέλθουν οι ίδιοι για την παραλαβή των ειδών. 

Υπενθυμίζεται ότι, οι εγγραφές στη Δομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δ. Ρεθύμνης πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού  στο παραπάνω τηλέφωνο.

Με την ευκαιρία, ο Δήμος Ρεθύμνης, το Τμήμα Εφαρμογής Προγραμμάτων Κοινωνικής Προστασίας- Γραφείο Κοινωνικών

Παροχών και η αρμόδια Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δρ Άννα Ελευθεριάδου – Γκίκα, ευχαριστούν θερμά τους δωρητές:
•    Τα μέλη του Συλλόγου Φοιτητών Πολιτικής Επιστήμης Πανεπιστημίου Κρήτης, για την επίσκεψη και τη στήριξη που επιφύλαξαν στο έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου (Σύμπραξη Δ. Ρεθύμνης και ΑΜΚΕ <<Ξένιος Ζευς>>)..
•    Τους εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές του 13ου & 9ου Νηπιαγωγείου  Ρεθύμνης, για την προσφορά τους σε τρόφιμα μακράς διαρκείας και ειδών ατομικής υγιεινή.

Θερμές ευχαριστίες απευθύνονται και σε όλους όσοι με διακριτικότητα και ανθρωπισμό στηρίζουν με την τακτική και διαρκή προσφορά τους, το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
Ευχόμαστε Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους!
 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button