ΚρήτηΤοπικές Είδησης

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Σήμερα Κυριακή (30/06) η κρίσιμη συνεδρίαση της ΚΕ που θα δρομολογήσει εξελίξεις

Σήμερα Κυριακή 30 Ιουνίου θα συνεδριάσει η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή, οι εργασίες της οποίας θα αρχίσουν στις 11:00 με ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη στο Ξενοδοχείο Divani Caravel

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ετοιμάζεται να ξεδιπλώσει τα σχέδιά του για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ, την ώρα που τα εσωκομματικά στρατόπεδα ανασυντάσσονται και παίρνουν θέσεις μάχης ενόψει των επερχόμενων εκλογών. Η πολιτική ατζέντα του κόμματος αναμένεται να καθοριστεί από τις ανακοινώσεις του Προέδρου του, καθώς τα στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη επιδιώκουν «καθαρές λύσεις» και επιμένουν ότι οι εκλογές πρέπει να διεξαχθούν το 2024, χωρίς χρονοτριβή και δυαρχίες.

Ο κ. Ανδρουλάκης, αποφασισμένος να μιλήσει ανοιχτά για το όραμά του και τις προτάσεις του, προετοιμάζεται να παρουσιάσει το σχέδιο του για την ανασυγκρότηση της παράταξης. Στο πλαίσιο αυτό, αναμένεται να τονίσει τη σημασία της αποτίμησης του πρόσφατου εκλογικού αποτελέσματος, να αναλύσει τις πολιτικές θέσεις του κόμματος και να καθορίσει τη στάση του ΠΑΣΟΚ σε μελλοντικά ζητήματα συνεργασιών.

Σημαντική είναι και η κίνηση του Χάρη Δούκα, ο οποίος, μετά τη συμμαχία του με τον Μανώλη Χριστοδουλάκη, θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του και το σχέδιό του στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος. Ο κ. Δούκας, με προσανατολισμό στην ενότητα, σκοπεύει να υποστηρίξει την ανάγκη για αλλαγή πορείας, εκτιμώντας ότι δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Η ομιλία του αναμένεται να υπογραμμίσει την ανάγκη για γρήγορη δράση και προσαρμογή στις νέες προκλήσεις.

Παράλληλα, ο Παύλος Γερουλάνος προετοιμάζεται να παρουσιάσει τη δική του πλατφόρμα για την ανασυγκρότηση του ΠΑΣΟΚ. Με έμφαση στην καινοτομία και τη στρατηγική αναβάθμιση του κόμματος, ο κ. Γερουλάνος στοχεύει να προσφέρει μια διαφορετική προσέγγιση για την επόμενη μέρα του ΠΑΣΟΚ.

Η συζήτηση γύρω από την αποτίμηση των εκλογικών αποτελεσμάτων, οι πολιτικές θέσεις και η στάση του κόμματος σε θέματα συνεργασιών θα είναι οι βασικοί άξονες στους οποίους θα κινηθούν οι τοποθετήσεις των στελεχών. Καθώς οι αποφάσεις που θα ληφθούν είναι κρίσιμες για το μέλλον του κόμματος, οι εσωκομματικές εξελίξεις παρακολουθούνται με μεγάλο ενδιαφέρον από τα μέλη και τους υποστηρικτές του ΠΑΣΟΚ.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button