Δ/Σ ΕλλάδαΣτερεά ΕλλάδαΤοπικές Είδησης

Οι έμποροι της Χαλκίδας συναντήθηκαν με τον Αστυνομικό Διευθυντή Εύβοιας

Συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή Εύβοιας κο Γερογιάκομο Αθανάσιο πραγματοποίησε η Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Εύβοιας και ο Εμπορικός και Βιομηχανικός Σύλλογος Χαλκίδας.

Θέμα της συνάντησης ήταν η αντιμετώπιση των φαινομένων κλοπών και υλικών φθορών (όπως σπάσιμο τζαμαριών) που παρατηρούνται  σε έξαρση το τελευταίο διάστημα σε εμπορικά καταστήματα της πόλης μας και έχει προκαλέσει την έντονη δυσαρέσκεια του επιχειρηματικό κόσμου.

Επί του θέματος, ο κ. Γερογιάκομος διαβεβαίωσε ότι σε συνεργασία με τον Διοικητή της Ασφάλειας θα προσπαθήσουν στην εύρεση λύσης για την  εξάλειψη τέτοιων φαινομένων,  παρόλο που η Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας αντιμετωπίζει πρόβλημα έλλειψης δυναμικού.

Επίσης στα πλαίσια της συνάντησης πραγματοποιήθηκε ενημέρωση και για το πρόγραμμα της Δημοτικής Αστυνομίας.

Όπως ενημέρωσε ο Αστυνομικός Διευθυντής, το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί, όχι όμως εντός του τρέχοντος έτους, ενώ όπως επισήμανε η παρουσίας της Δημοτικής Αστυνομίας θα δώσει μία ανάσα στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας από την άποψη διαχείρισης του κέντρου.

Στη συνάντηση την Ο.Ε.Ε.Ε εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας κ. Ντόκος Ιωάννης και τον Ε.Σ Χαλκίδας ο Πρόεδρος κ. Βαγιάννης Δημήτριος.

The post Οι έμποροι της Χαλκίδας συναντήθηκαν με τον Αστυνομικό Διευθυντή Εύβοιας appeared first on STEREA NEWS.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button