Δυτική ΜακεδονίαΜακεδονίαΤοπικές Είδησης

Οpen Mall, οικονομικά και δράσεις για το νέο έτος τα θέματα της συνέλευσης του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης – Δείτε φωτογραφίες & βίντεο

 

Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR 

Σε ένα θετικό κλίμα και μετά από αρκετό καιρό λόγου του covid 19, πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης, το απόγευμα της Πέμπτης 15 Νοεμβρίου, στο αμφιθέατρο της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης.

Τα θέματα που συζητήθηκαν στην συνάντηση ήταν η πορεία των έργων του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου Δήμου Κοζάνης (Open Mall), ο προγραμματισμός των δράσεων του συλλόγου για το 2024 αλλά και η ενημέρωση των οικονομικών θεμάτων του.

Για τις ενέργειες από πλευράς του Εμπορικού Συλλόγου αναφέρθηκε ο Πρόεδρος του, Αθανάσιος Δραγατσίκας, τονίζοντας ” είμαστε εδώ με τις αγωνίες μας, με τους προβληματισμούς μας, αλλά πάνω από όλα με τη θέληση να πάμε ένα βήμα τον σύλλογο μπροστά, τις επιχειρήσεις μας, άρα και τον τόπο μας. Ελπίζουμε πάντα να πάνε όλα καλά και όντως να δούμε στο μέλλον περισσότερα έργα”.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΕΒΕ Κοζάνης Γιάννης Μητλιάγκας έδωσε το μήνυμα για από κοινού συνεργασία και αγώνα για το καλύτερο του τόπου ”το επιμελητήριο είναι κοντά στους επιχειρηματίες της πόλης, για να τους στηρίξει και σε επίπεδο πόρων και σε όποια άλλη βοήθεια χρειαστεί. Είμαστε στην ίδια πλευρά, γιατί όσο δυναμώνουν τα σωματεία δυναμώνει και η κιβωτός που είναι το επιμελητήριο. Εύχομαι συμμετοχή και δυναμική στα σωματεία και στον σύλλογο”.


 

 

 

 


Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button