ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Ο «Big Sofo» και τα «Χαμένα Ταλέντα» έκλεψαν την παράσταση στο τουρνουά 3×3 Βasketball στην Ιεράπετρα 

Σαράντα ομάδες όλων των ηλικιακών κατηγοριών και πάνω από 150 αθλητές και αθλήτριες έλαβαν μέρος

Υπό το επιβλητικό βλέμμα του Σοφοκλή Σχορτσανίτη και με τη νίκη των «Χαμένων Ταλέντων» στον μεγάλο τελικό έπεσε το βράδυ της Κυριακής η αυλαία του 1ου Τουρνουά 3×3 Basketball «Cretan Series» by choco BIG του 2024 το οποίο  διεξήχθη στο ειδυλλιακό περιβάλλον της παραλίας της Ιεράπετρας.

Σαράντα ομάδες όλων των ηλικιακών κατηγοριών και πάνω από 150 αθλητές και αθλήτριες έλαβαν μέρος και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στο διήμερο Τουρνουά της Nets Company με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Ιεράπετρας, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης και με μεγάλους υποστηρικτές την εταιρεία Fresh Snack και το choco BIG!

Σχορτσιανίτης τουρνουά μπάσκετ στην Ιεράπετρα

Η τούρτα γενεθλίων του Σοφοκλή Σχορτσανίτη
«Χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι σε αυτό τον όμορφο και φιλόξενο τόπο και έχω την ευκαιρία να βλέπω τόσα παιδιά να αγωνίζονται, αλλά και τόσο πολύ κόσμο να παρακολουθεί το Τουρνουά» τόνισε ο Big Sofo, ο οποίος γιόρτασε στην Ιεράπετρα τα 39α γενέθλια του και μάλιστα έσβησε τα κεράκια στην τούρτα γνωρίζοντας την αποθέωση από το κοινό. 
«Τα παιδιά πρέπει να βάζουν στόχους και να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να τους πετύχουν. Στη ζωή μας όλοι μας συναντάμε αντιξοότητες, αλλά μπορούμε να τις ξεπεράσουμε με την προσπάθεια, την επιμονή και την προσήλωση» συμπλήρωσε ο «Baby Shaq».

Τουρνουά Ιεράπετρα μπάσκετ

Τα «Χαμένα Ταλέντα»  δεν έχασαν το ταλέντο τους
Στον μεγάλο τελικό της κατηγορίας άνω των 35 ετών τα «Χαμένα Ταλέντα» (Κορνιωτάκης, Καφούσης, Δημογεροντάκης) που κάθε άλλο παρά χαμένα αποδείχθηκαν επικράτησαν απέναντι στον «Αγρότοπο» (Φτυλάκης, Κουρουπάκης, Κουγιουμτζάκης, Γιανικάκης) με 12-7.
Στους ημιτελικούς της ανώτερης κατηγορίας τα «Χαμένα Ταλέντα» λύγισαν την αντίσταση της  «Γιουγκοπιάστηκα» με 9-7, ενώ ο «Αγρότοπος» επιβλήθηκε κόντρα στον «Μακρύ Γιαλό» με 12-7. 
Στον συγκλονιστικό τελικό της κατηγορίας άνω των 18 ετών η «Chelsea» (Παπουτσής, Βουτσαδάκης, Νικολούδης) έριξε στο κανναβάτσο τους «Hawks» (Καραλάκης, Γαϊτανάκης, Αρώνης, Πάγκαλος)
Στον τελικό της κατηγορίας κάτω των 18 ετών τα «Βελούδινα Σφυριά» (Νταραράς, Κοναξής, Διακάκης) επιβλήθηκαν των «Fantastic Four» (Βολιράκης, Λουκάκης, Σταμπουλής) με 12-9.

Τουρνουά Ιεράπετρα μπάσκετ

Αναλυτικά οι νικήτριες ομάδες και τα αποτελέσματα των τελικών στις υπόλοιπες ηλικιακές κατηγορίες:
    Κατηγορία άνω των 35 ετών: Χαμένα Ταλέντα-Αγρότοπος 12-7
    Κατηγορία άνω των 18 ετών: Τσέλσι-Hawks 13-12
    Κατηγορία κάτω των 18 ετών: Βελούδινα Σφυριά-Fantastic Four 12-9
    Κατηγορία κάτω των 15 ετών: Gunners- Hustlers 8-6
    Κατηγορία κάτω των 13 ετών: All Star-Ιεράπετρα Bulls 13-1
    Κατηγορία κάτω των 11 ετών: Τραχανάδες άνευ αγώνος

Σχορτσιανίτης τουρνουά μπάσκετ στην Ιεράπετρα

Η συνέχεια στη λίμνη του Αγίου Νικολάου
Μετά την παραλία της Ιεράπετρας, σειρά παίρνει ο χώρος μπροστά από τη λίμνη του Αγίου Νικολάου, όπου το Σαββατοκύριακο 19 και 30 Ιουνίου θα διεξαχθεί το δεύτερο Τουρνουά 3×3 Basketball «Cretan Series» by choco BIG του 2024. 
Οι επόμενες μπασκετικές παραστάσεις του Τουρνουά 3×3 Basketball «Cretan Series» by choco BIG του 2024 θα ανέβουν κατά σειρά στις σκηνές του Ρεθύμνου (20-21 Ιουλίου), των Χανίων (27-28 Ιουλίου), της Σητείας (5-6 Αυγούστου), του Αρκαλοχωρίου (24-25 Αυγούστου) και του Ηρακλείου (μέσα Σεπτεμβρίου).
Η Nets Company ευχαριστεί για την παρουσία και την υποστήριξη τους στη διοργάνωση των Τουρνουά τον οργανισμό «Make-A-Wish», το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών και την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας». 

Τουρνουά Ιεράπετρα μπάσκετ

 

 

 

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button