Δ/Σ ΕλλάδαΣτερεά ΕλλάδαΤοπικές Είδησης

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Βοιωτίας συμμετέχει στην 24ωρη πανελλαδική απεργία

Ο σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ Βοιωτίας καλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν στην 24ωρη Πανελλαδική απεργία την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου που προκήρυξε η ΠΟΕ – ΟΤΑ.

Όπως τονίζει ο σύλλογος: “Την ώρα που η ακρίβεια κατατρώει το ήδη πενιχρό εισόδημα των εργαζομένων και των συνταξιούχων, την ώρα που τα νοικοκυριά της χώρας στενάζουν από τα οικονομικά και φορολογικά βάρη και χιλιάδες συμπολίτες μας βρίσκονται στα όρια της φτώχιας, η κυβέρνηση σε ρόλο θεατή παρακολουθεί την έλλειψη προσωπικού σε όλες ανεξαιρέτως τις υπηρεσίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που δημιουργεί πλέον ανυπέρβλητα εμπόδια στην εξυπηρέτηση των Δημοτών.

Την ίδια στιγμή χρησιμοποιεί χιλιάδες συμβασιούχοι σε καθεστώς «εργασιακής ομηρίας», οι οποίοι παρότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, με ευθύνη των κυβερνόντων οδηγούνται μοιραία ξανά στην ανεργία, αφού ακόμα και όταν η Δικαιοσύνη αποφασίζει πως πρέπει να παραμείνουν στην δουλειά, οι ίδιοι «καταθέτουν» τον πενιχρό μισθό τους στους μεγαλοδικηγόρους, αφού η κυβέρνηση επιλεκτικά τους υποχρεώνει σε εξάντληση κάθε ένδικου μέσου έως ότου απολυθούν!

Στους εργαζόμενους πλέον δεν αρκούν οι υποσχέσεις. Μόνος δρόμος για την επίλυση των προβλημάτων μας, είναι για μια ακόμα φορά η κινητοποίηση και η αγωνιστική-ενωτική παρέμβαση του κλάδου.

Απαιτούμε λύσεις ουσιαστικές και βιώσιμες. Ο εμπαιγμός και η κοροϊδία δεν θα περάσουν!”

Για τη μετάβαση όσων επιθυμούν στην Αθήνα (συγκέντρωση διαμαρτυρίας Πλατεία Καραϊσκάκη), παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα του συλλόγου (2261350883 / 2267029000) καθώς και στο τηλέφωνο: 6972666883, μέχρι την Δευτέρα 11/12/2023 και ώρα 14:00.

The post Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Βοιωτίας συμμετέχει στην 24ωρη πανελλαδική απεργία appeared first on STEREA NEWS.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also
Close
Back to top button