ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Βύρωνας: «Είχαν κάνει τη κόρη μου πειραματόζωο ναρκωτικών» – Τι κατέθεσε η μητέρα της 16χρονης

Η μητέρα της ανήλικης κατονόμασε τρία πρόσωπα που έσπρωξαν την κόρη της στο κόσμο των ναρκωτικών

Ψυχολογική πίεση για να μην γυρίζει στο σπίτι της ασκούσαν, σύμφωνα με την μητέρα της 16χρονης, τα μέλη της συμμορίας στον Βύρωνα που έδωσαν από ναρκωτικά έως και φάρμακο κατά της επιληψίας στην ανήλικη με αποτέλεσμα αυτή να δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Πρόκειται για μια αδίστακτη συμμορία που διακινεί σκληρά ναρκωτικά στις πιάτσες και μπροστά στο χρηματικό όφελος δεν διστάζει να πασάρει ηρωίνη, κόκα, χασίς κι άλλες ναρκωτικές ουσίες σε παιδιά Γυμνασίου και Λυκείου, τα οποία αφού τα «ποτίζει» με ουσίες στη συνέχεια τα χρησιμοποιεί για να συμμετέχουν στη διακίνηση των ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την κατάθεση της μητέρας του κοριτσιού τα μέλη της συμμορίας αρκετές φορές καθοδηγούσαν την 16χρονη στο πώς θα συμπεριφερθεί αλλά ακόμα και στο πώς θα μιλήσει στη μητέρα της.

Στην ίδια κατάθεση η μητέρα της ανήλικης κατανομάζει τρία πρόσωπα που έσπρωξαν την κόρη της στο κόσμο των ναρκωτικών και προσπάθησαν με κάθε τρόπο να την εγκλωβίσουν σε ένα αδιέξοδο που οι ίδιοι κατάφεραν να δημιουργήσουν με τις μεθόδους τους. Πρόκειται για τα πρόσωπα που την προμήθευαν με ναρκωτικές ουσίες, σύμφωνα πάντα με την κατάθεση της μητέρας, σύμφωνα με το protothema.gr.

Σε άλλο σημείο της κατάθεσης της, η μητέρα της 16χρονης αναφέρει ότι οι κατηγορούμενοι χρησιμοποιούσαν την κόρη της ως πειραματόζωο, για να δοκιμάζουν, δηλαδή, πάνω της διάφορες μίξεις ναρκωτικών με αποτέλεσμα να την κάνουν υποχείριο τους.

Είχε εκδοθεί missing alert για την 16χρονη

Για την 16χρονη είχε εκδοθεί missing alert μετά από εξαφάνισή της και κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της στις 13 Οκτωβρίου 2023.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που είχε εκδοθεί τότε, το ανήλικο κορίτσι είχε εξαφανιστεί μεσημεριανές ώρες από την περιοχή του Χαϊδαρίου Αττικής με αποτέλεσμα, οκτώ μέρες αργότερα, να εκδοθεί missing alert από το Χαμόγελο του Παιδιού σε συνεννόηση με τους γονείς της.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button