ΘεσσαλίαΤοπικές Είδησης

«Ο παππούς κινήθηκε στη μέση του δρόμου», λέει ο 33χρονος που παρέσυρε και σκότωσε βρέφος στον Βόλο

Συμπληρωματική κατάθεση έδωσε χθες στον ανακριτή ο 33χρονος Βολιώτης, ο οποίος παρέσυρε με τη μοτοσικλέτα του και σκότωσε βρέφος 3 μηνών, στην οδό Ιάσονος το Νοέμβριο του 2023 και στη συνέχεια αποφασίστηκε να παραμείνει ελεύθερος, μέχρι να γίνει η δίκη του στο Εφετείο, με περιοριστικό όρο την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος δεν αποδέχθηκε την κατηγορία της επικίνδυνης οδήγησης και υποστήριξε ότι ο μόνος ελιγμός που έκανε ήταν για να αποφύγει τον 54χρονο παππού που κρατώντας αγκαλιά το βρέφος προσπάθησε να διασχίσει το δρόμο. Επίσης ανέφερε ότι ο 54χρονος κινήθηκε στη μέση του δρόμου και εκτός διάβασης πεζών.

Ήταν Σάββατο, 6 Νοεμβρίου 2023, στις 22.30 στη διασταύρωση των οδών Ιάσονος και Αντωνοπούλου, όταν μοτοσικλέτα παρέσυρε έναν ηλικιωμένο, ο οποίος προσπαθούσε να διασχίσει τον δρόμο κρατώντας στην αγκαλιά του το βρέφος. Την ώρα που ο παππούς πέρναγε τον δρόμο, ο οδηγός της μηχανής χτύπησε τον παππού που κράταγε στην αγκαλιά του το εγγόνι του. Το βρέφος έπεσε στο κράσπεδο, χτύπησε και άφησε την τελευταία του πνοή.

Πηγή: magnesianews.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button