Διεθνής επικαιρότητα

«Ο Ολυμπιακός κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Εβάν Φουρνιέ»

Ο Εβάν Φουρνιέ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν για τους Ντιτρόιτ Πίστονς.

Ο Γάλλος άσος τα τελευταία 12 χρόνια έχει διαγράψει μία αξιόλογη πορεία στο ΝΒΑ, ωστόσο, όλα δείχνουν, ότι στην άλλη άκρη του Ατλαντικού δύσκολα θα βρει χρόνο συμμετοχής κι έτσι η ιδέα να υπογράψει σε ομάδα της Euroleague φαίνεται να στριφογυρνά πιο πολύ από ποτέ στο μυαλό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δημοσίευμα του Φραν Λέιβα στον προσωπικό του λογαριασμό στην πλατφόρμα του «X» κάνει λόγο ότι ο Ολυμπιακός κατέθεσε επίσημη πρόταση στον 31χρονο σούτινγκ γκαρντ, τονίζοντας παράλληλα ότι και ο Παναθηναϊκός έχει ασχοληθεί με την περίπτωσή του.

«Ο Εβάν Φουρνιέ έχει επίσημη πρόταση από τον Ολυμπιακό να αποχωρήσει από το ΝΒΑ αυτό το καλοκαίρι», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ του ΝΒΑ στο πρώην Twitter, προσθέτοντας:

«Ενδιαφέρον έχουν εκφράσει και ο Παναθηναϊκός και ο Βιλερμπάν. Ο Γάλλος έχει ήδη ενημερωθεί από τους Πίστονς ότι δεν θα ενεργοποιήσουν την option των 19 εκατομμυρίων δολαρίων για τη σεζόν 2024-25».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Ο Εβάν Φουρνιέ είναι γνωστός για την ικανότητά του να σκοράρει και να δημιουργεί ευκαιρίες για τους συμπαίκτες του.

H σπουδαία καριέρα του στο NBA ξεκίνησε το 2012. Έχει μέσους όρους καριέρας 13,6 πόντους, 2,7 ριμπάουντ και 2,5 ασίστ, ενώ είχε φτάσει να αριθμεί σχεδόν 20 πόντους κατά μέσο όρο τη σεζόν 2020-21 με τους Ορλάντο Μάτζικ.

Παράλληλα, είναι διεθνής εδώ και αρκετά χρόνια με τη Γαλλία, έχοντας κατακτήσει ένα ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020, δύο χάλκινα στα Παγκόσμια Κύπελλα του 2014 και του 2019, αλλά και ένα ασημένιο στο Ευρωμπάσκετ του 2022 και ένα χάλκινο στην αντίστοιχη διοργάνωση του 2015.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button