Διεθνής επικαιρότητα

Ο Μπάιντεν δήλωσε ότι χρειάζεται περισσότερο ύπνο!

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν ανέφερε στους Δημοκρατικούς κυβερνήτες κατά τη διάρκεια συνάντησης στον Λευκό Οίκο την Τετάρτη ότι μέρος του σχεδίου του για το μέλλον είναι να σταματήσει τις εκδηλώσεις μετά τις 8 μ.μ., ώστε να μπορεί να κοιμάται περισσότερο, σύμφωνα με τρεις πηγές που ενημερώθηκαν για τα σχόλιά του.

Τα σχόλια έγιναν καθώς ο 81χρονος Μπάιντεν προσπάθησε να καθησυχάσει μια ομάδα με περισσότερους από 20 ηγέτες πολιτειών σχετικά με την ικανότητά του να νικήσει τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ τον Νοέμβριο και να κυβερνήσει αποτελεσματικά για άλλα τέσσερα χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σχόλιο άφησε αρκετούς από τους κυβερνήτες στην αίθουσα απογοητευμένους, δήλωσαν πηγές στο CNN. Ο Λευκός Οίκος δεν σχολίασε αμέσως τα όσα είπε ο πρόεδρος.

Ένας βοηθός της εκστρατείας του Μπάιντεν υποστήριξε ότι, εκτός από την προετοιμασία του για το ντιμπέιτ την εβδομάδα μετά τα δύο ταξίδια του στην Ευρώπη, ο Μπάιντεν ασχολούνταν για ώρες με δουλείες του γραφείου, όπως επίσης και με την προετοιμασία της εκστρατείας του.

Ο Μπάιντεν έκανε επίσης ένα αστείο στους κυβερνήτες που δεν πήγε καλά: «Είμαι καλά — δεν ξέρω, όμως, για τον εγκέφαλό μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button