ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης αποχαιρετά τον φίλο του Μανώλη Καραγιωργάκη

«Αποχαιρετάμε σήμερα με θλίψη και σεβασμό ένα σπουδαίο Βιαννίτη», αναφέρει μεταξύ άλλων ο ευρωβουλευτής

Συλλυπητήρια για την απώλεια του Βιαννίτη Μανώλη Καραγιωργάκη εκφράζει ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης στην οικογένειά του εκλιπόντος με γραπτή του δήλωση, στην οποία αποχαιρετώντας τον προσωπικό του φίλο αναφέρει τα εξής:

«Αποχαιρετάμε σήμερα με θλίψη και σεβασμό ένα σπουδαίο Βιαννίτη. Τον Μανώλη Καραγιωργάκη. Με ανιδιοτέλεια, αξιοπρέπεια και ευγένεια υπηρέτησε τα κοινά και προσέφερε πολλά στην Βιάννο και στους συμπατριώτες του.

Αποχαιρετώ, όμως, σήμερα και έναν προσωπικό μου φίλο. Ο Μανώλης στάθηκε πάντα δίπλα μου. Πιστός στις αρχές και τις αξίες μας.

Στην οικογένειά του εκφράζω τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια.

Μανώλη, Καλό Ταξίδι».

Ο Μανώλης Καραγιωργάκης ήταν γιος του Κωστή Καραγιωργάκη (Αραποκωστή) και της Αγάπης Σταματουλάκη. Μετά την αποφοίτησή του από το Γυμνάσιο Βιάννου, εργάστηκε ως δικαστικός κλητήρας στα Δικαστήρια Ηρακλείου.

Εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος σε τέσσερις διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις στο Δήμο Βιάννου και για οκτώ χρόνια χρημάτισε αντιδήμαρχος. Υπηρέτησε επίσης και το Σύλλογο Βιαννιτών Ηρακλείου για πολλά χρόνια. Σημαντική ήταν η προσπάθειά του για την ανέγερση του Βλαχάκειου Πνευματικού Κέντρου.

Είχε παντρευτεί την αείμνηστη Μαρίκα Μπιτζαράκη με την οποία απέκτησαν δύο κόρες: την Αγάπη και την Αργυρώ.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button